ΖΩΔΙΑ

Ο λόγος που γεννήθηκες στο ζώδιο του Κριού

Ο λόγος που γεννήθηκες στο ζώδιο του Κριού

Τι νομίζεις; Είναι τυχαίο;

Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 20- 21 Μαρτίου και 20 Απριλίου ανήκεις στο ζώδιο του Κριού, που έχει σύμβολό του το κεφάλι και τα κέρατα του κριαριού. Κυβερνήτης σου είναι ο Άρης, θεός του πολέμου και θεός δημιουργός και το στοιχείο σου είναι η Φωτιά.

Ποιος είναι ο στόχος της ζωής σου;

Το ζώδιο του Κριού είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, μια θέση που συμβολίζει την εναρκτήρια ορμή για μια νέα πορεία. Στη δική σου ζωή, κάθε κατάσταση, σχέση ή εμπειρία θα είναι η αφετηρία για την έναρξη ενός κύκλου προόδου ή δημιουργίας.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Ποιες είναι οι ικανότητες που σου δίνονται;

Είσαι προικισμένος με έντονη ενεργητικότητα και έχεις γεννηθεί με τη φοβερή ορμή που την άνοιξη είναι έμφυτη σε όλα τα φυσικά φαινόμενα, την περίοδο δηλ. που η φύση αφυπνίζεται, ξεκινά από την αρχή και κάθε τι φορτίζεται με ζωή και ενέργεια. Με κυβερνήτη σου τον Άρη, είσαι από τη φύση σου πολεμιστής και για ό,τι θέλεις στη ζωή μάχεσαι, χωρίς να υπολογίζεις δυσκολίες και εμπόδια.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου;

Σε ό,τι και αν ξεκινάς, υπάρχει ο σπόρος της πρωτιάς. Η εμμονή όμως στη νίκη δεν θα είναι ένας ευέλικτος στόχος και συχνά θα βλέπεις ότι αυτή δεν θα έρχεται τόσο εύκολα και γρήγορα, όσο με φούρια και ενθουσιασμό αρχίζεις κάτι στη ζωή σου. Ως εκ τούτου, αντί να χάνεις γρήγορα το ενδιαφέρον σου για αυτό, είναι σημαντικό να μάθεις πώς θα δίνεις περισσότερη ενέργεια σε όλα αυτά που θα σε οδηγήσουν στη νίκη. Από την άλλη, η ενεργητικότητα η οποία σε χαρακτηρίζει σημαίνει δράση και η δράση ενέχει μέσα της το στοιχείο της επίθεσης. Το αν αυτή θα εκδηλωθεί ως βία ή επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος θα εξαρτηθεί κατά πόσο θα κατανοήσεις το αντίθετό σου ζώδιο, τον Ζυγό, που εκφράζει την ανάγκη για αρμονική συνεννόηση με τους άλλους. Εμποτίζοντας το μονοπρόσωπο «εγώ» με το συλλογικό «εμείς» η έμφυτη επιθετικότητα μόνο καλό θα μπορεί να φέρει στους γύρω σου και την ανθρωπότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr