ΖΩΔΙΑ

Εσύ επηρεάζεσαι από τους πλανήτες την εβδομάδα 14/4 έως και 20/4;

Εσύ επηρεάζεσαι από τους πλανήτες την εβδομάδα 14/4 έως και 20/4;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές.

Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από 14/4 έως και 20/4!

- Ο αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα κινηθεί από την 25η μοίρα των Ιχθύων μέχρι την 9η του Κριού και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 15/3 μέχρι τις 29/3. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι γεννημένος/η από τις 16/9, μέχρι τις 30/8 με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα, δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 15/6 μέχρι τις 29/6 ή είσαι γεννημένος/η από τις 16/12 μέχρι τις 30/12.

- Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 6η μέχρι την 14η μοίρα του Κριού και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 25/3 μέχρι τις 3/4 ή αν είσαι Ζυγός γεννημένος/η από τις 27/9, μέχρι τις 5/10. Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν είσαι Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 28/12 μέχρι τις 5/1 ή αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 26/6, μέχρι τις 4/7, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr