ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που επηρεάζονται από τις αστρικές θέσεις των πλανητών από 28/4 έως και 04/5

Τα ζώδια που επηρεάζονται από τις αστρικές θέσεις των πλανητών από  28/4 έως και 04/5

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές.

Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 28/4 έως και 04/5!

- Ο αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα κινηθεί από την 24η μοίρα του Κριού μέχρι την 7η του Ταύρου και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 13/4 μέχρι τις 26/4.

Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι γεννημένος/η από τις 15/9, μέχρι τις 28/9 με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα, δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 15/7 μέχρι τις 28/7 ή είσαι γεννημένος/η από τις 13/1 μέχρι τις 26/1.

- Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου,θα κινηθεί από την 23η μοίρα του Κριού μέχρι την 1η του Ταύρου και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 12/4 μέχρι τις 20/4 ή αν είσαι γεννημένος/η από τις 15/10, μέχρι τις 23/10.

Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 13/1 μέχρι τις 21/1 ή αν είσαι γεννημένος/η από τις 14/7, μέχρι τις 22/7, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

- Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 9η μέχρι την 13η μοίρα των Διδύμων και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 29/5 μέχρι τις 2/6.

Αν πάλι είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 30/11 μέχρι τις 4/12, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Παρθένος γεννημένος/η από τις 1/9 μέχρι τις 5/9 ή Ιχθύς κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 28/2 μέχρι τις 4/3, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ροή Ειδήσεων