ΖΩΔΙΑ

Μάιος 2021: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Μάιος 2021: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Μάιο

Έφτασε κι ο Μάιος με τα τριαντάφυλλα και τις πρώτες ζέστες και όπως κι οι υπόλοιποι μήνες φέρνει αρκετές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, αλλά και απρόσμενες χαρές από τις 14/5 και μετά. Ας πάμε να δούμε τι επιφυλάσσει σε αρκετά ζώδια!

- Ο Ερμής, στις 4/5, 5:49 πμ, πηγαίνει... σπιτάκι του, στους Διδύμους εκτοξεύοντας επικοινωνιακά τους Διδύμους, που το μυαλό τους θα παίρνει ταχύτητατα στροφές, το στοματάκι τους δε θα κλείνει και θα γίνουν αεικίνητοι. Από κοντά και εσείς οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες που με χαρακτηριστική άνεση θα μοιράζεστε σκέψεις και ιδέες, αν και σε αρκετές περιπτώσεις θα βρίσκεστε σε δίλημμα ή θα διαστρευλώνονται τα λόγια σας... και πιθανόν να κατηγορηθείτε ότι... γυρνάτε την... μπιφτέκα, ανάλογα με το πώς σας βολεύει.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί στο πώς θα καλύψετε τις ανάγκες σας.

Ζυγοί και Υδροχόοι θα γνωριστείτε με ένα σωρό κόσμο θα πηγαίνετε από δω και από εκεί, φλερτάροντας, παίζοντας, παίρνοντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις και πληροφορίες. Επειδή όμως τα καλά δεν κρατούν πολύ, έχετε υπόψη σας ότι στις 29/5 θα πατήσει φρένο και στις 31/5 θα βάλει όπισθεν, με απλά λόγια θα γυρίσει ανάδρομος.

Αφροδίτη στις 9/5, 5:11 πμ, θα περάσει στους τσαχπινογαργαλιάρηδες Διδύμους...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ροή Ειδήσεων