ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επουλώσουν τα ερωτικά σου τραύματα

Τα 4 ζώδια που θα επουλώσουν τα ερωτικά σου τραύματα

Θα ξεχάσεις μαζί τους όλα τα αρνητικά σου βιώματα

Λίγο-πολύ όλοι κάποια στιγμή πληγωθήκαμε στον έρωτα, υπάρχουν όμως 4 ζώδια που μπορούν να βοηθήσουν να επουλωθούν τα τραύματά σου, να ξεχάσεις μαζί τους όλα τα αρνητικά σου βιώματα και να σου προσφέρουν μια όμορφη και γλυκιά σχέση. Ποια είναι αυτά;

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι άνθρωπος έξω καρδιά. Δοτικός, λαμπερός, αλλά και… παθιασμένος. Θα σου δώσει ρομαντισμό, αγάπη, αλλά και ασφάλεια, εφ' όσον και του ίδιου δεν του αρέσουν οι απότομες αλλαγές και τα σκαμπανεβάσματα. Είναι γεννημένος αρχηγός και ξέρει πώς να σε παρασύρει κι εσένα και να σου χαρίσει μια ευτυχισμένη σχέση, βασισμένη σε γερά θεμέλια. Θα σε κάνει να νιώσεις βασίλισσα στο πλευρό ενός βασιλιά και να πιστέψεις ότι τα παραμύθια τελικά μπορεί να βγουν αληθινά.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι άνθρωπος σταθερός, που του αρέσει να είναι σε σχέση και είναι αξιόπιστος. Μπορεί να σου προσφέρει ηρεμία, ασφάλεια, αλλά παράλληλα να σου δώσει το πάθος και τον ρομαντισμό που αναζητάς. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για σχέση αν σε ενδιαφέρει η χρονική διάρκεια. Θα σε κάνει να ξεχάσεις τα όσα άσχημα έζησες στο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ροή Ειδήσεων