ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες: Πώς αντιδρούν όταν τους νευριάσεις;

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες: Πώς αντιδρούν όταν τους νευριάσεις;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια του νερού όταν τα νευριάσεις;

Αν και το συναίσθημα του θυμού είναι κάτι μάλλον απωθητικό, είναι αναπόφευκτο να το νιώσεις αρκετές φορές στη ζωή σου. Μπορεί να είσαι ο τύπος που θα προσπαθήσεις να τον κρύψεις, ουρλιάζοντας πάνω σε ένα μαξιλάρι ή σπάζοντας πράγματα, αλλά ο θυμός ξαναβγαίνει πάντοτε στην επιφάνεια, εκτός αν λύσεις το θέμα δραστικά.

Ο καθένας από εμάς έχει ζήσει μια κατάσταση με φωνές και νεύρα από κάποιο κοντινό του πρόσωπο. Αν αναλογιστείς εκ των υστέρων μερικούς από αυτούς τους καυγάδες στους οποίους πιθανόν να έχεις εμπλακεί, θα μπορέσεις να καταλάβεις πολλά για τον τρόπο που τα ζώδια ενεργούν όταν έχουν θυμώσει μαζί σου.

Από τη στιγμή λοιπόν που το ζώδιο του καθενός δείχνει τόσα πολλά για το συναισθηματικό του φάσμα και γενικά για τον χαρακτήρα του, είναι επίσης ένας δείκτης για το πώς ο καθένας διαχειρίζεται τον θυμό του. Δυστυχώς κανένα από τα ζώδια δεν χειρίζεται καλά αυτό το συναίσθημα. Απλώς διαφέρουν μεταξύ τους στις αποχρώσεις μιας άσχημης αντιμετώπισης.

Διάβασε παρακάτω, πώς θα αντιδράσουν τα ζώδια του νερού όταν πραγματικά τα έχεις τσαντίσει πολύ:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν θυμώσεις έναν Καρκίνο, αναπόφευκτα έχεις πληγώσει και τα συναισθήματά του. Αρχικα, θα το καταλάβεις παρατηρώντας ότι η διάθεσή του μεταβάλλεται συχνότερα και η συμπεριφορά του είναι πιο ασταθής. Αν τον πιέσεις αρκετά, δεν θα αντέξει και θα αποκαλύψει τη δυσαρέσκειά του απέναντί σου, ενώ σίγουρα θα προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του (αν δεν κλαίει ήδη).

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ροή Ειδήσεων