ΖΩΔΙΑ

Τι φέρνει η Δήμητρα στον Ταύρο στο κάθε ζώδιο;

Τι φέρνει η Δήμητρα στον Ταύρο στο κάθε ζώδιο;

Η Δήμητρα θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι το τέλος Ιουλίου

Η Δήμητρα βρίσκεται πλέον στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος Ιουλίου. Ο πλανήτης νάνος που ανακαλύφθηκε το μακρινό 1800 και «συγγενεύει» με τον Ζυγό σχετίζεται με την δικτύωση, τις δημόσιες σχέσεις και την ευρύτερη δημοσιοποίηση θεμάτων, γι’ αυτό την συναντάμε σε δεσπόζουσα θέση σε ανθρώπους των media, σε πολιτικούς αλλά και σε ευρέως γνωστά πρόσωπα ανεξάρτητα από τον χώρο που δραστηριοποιούνται μεμονωμένα.

Μια βασική λέξη-κλειδί για την κατανόησή της είναι «οι άλλοι», αρχικά ως συνεργάτες και ενίοτε ως αντίπαλοι κι αυτός είναι ο λόγος που οι τάσεις και ιδιότητές της στον γενέθλιο χάρτη σου εμφανίζονται μόνο όταν εσύ συναλλάσσεσαι με αυτούς τους «άλλους».

Θα σου επισημάνω ακόμη ότι στο πεδίο δράσης της συμπεριλαμβάνονται, γάμοι, διαζύγια, πολιτογραφήσεις κι ότι άλλο ανήκει στα πλαίσια του αστικού δικαίου.

Η φύση της είναι φιλική προς τις ανθρώπινες δραστηριότητες, σίγουρα όμως έχει και τις κακές στιγμές της ανάλογα με τις… παρέες που κάνει! Για παράδειγμα η επαφή της με τον Ουρανό παράγει συχνά ακραία κοινωνικοπολιτικά φαινόμενα ή μη αναμενόμενες και «ασύμμετρες» εξελίξεις, ενώ και σε προσωπικό επίπεδο το δίπολο Δήμητρας-Ουρανού σχετίζεται με ξαφνικά συμβάντα που σοκάρουν. Και βέβαια το παράδειγμα δεν είναι τυχαίο, αφού το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου γίνεται η σύνοδος Ουρανού-Δήμητρας στον Ταύρο και σίγουρα θα σε επηρεάσει… αναλόγως! Ό,τι περιμένεις δηλαδή, θα συμβεί το… αντίθετό του!

Ας δούμε όμως τι προβλέπεται γενικά για κάθε ζώδιο χωριστά, με βάση την διέλευση της Δήμητρας από τον Ταύρο, με «αστερίσκο» φυσικά τα «παλαβά» του Ιουνίου.

Μάθε από σήμερα τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες! Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

♈ ΚΡΙΟΣ

Τα έσοδά σου παίρνουν την ανιούσα είναι πιθανό μάλιστα να ωφεληθείς από έναν οικονομικό συνεταιρισμό ή την οικονομική ευχέρεια κάποιου/ας άλλου/ης και τελικά να αποκτήσεις πολλά από αυτά που επιθυμείς. Επιπλέον, μπορείς να μεσολαβήσεις για υποθέσεις τρίτων παίρνοντας και το κάτι τι σου, ενώ «παίζει» και μια ρύθμιση που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.

♉ ΤΑΥΡΟΣ

Η Δήμητρα σου δίνει αναμφισβήτητα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, είτε για καλό είτε με την μορφή μιας αρνητικής δημοσιότητας αλλά εδώ ισχύει το γνωστό και… αμερικανικό «δεν με νοιάζει τι λες για μένα, αρκεί να προφέρεις σωστά το όνομά μου»! Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα έρθεις σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα, εξασφαλίζοντας αν μη τι άλλο μια αξιόπιστη υποστήριξη των σχεδίων σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr