ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν βιαστικά και χωρίς να το σκεφτούν δεύτερη φόρα

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν βιαστικά και χωρίς να το σκεφτούν δεύτερη φόρα

Η τάση τους να τα διαλύσουν όλα αποδεικνύεται πιο δυνατή από τη λογική τους

Τα ζώδια που αναφέρονται στο συγκεκριμένο άρθρο, μετά από μια έντονη παρόρμηση, μπορούν να διαλύσουν μια σχέση, είτε επειδή υπάρχουν μικρές συγκρούσεις με το ταίρι τους είτε επειδή η βαρεμάρα της καθημερινότητας είναι δυσβάσταχτη για αυτούς. Συνήθως, η λογική έρχεται μετά την απόφασή τους να χωρίσουν, αλλά η τάση τους να τα διαλύσουν όλα αποδεικνύεται πιο δυνατή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναίσθημα; Αυτή η λέξη δεν είναι τόσο οικεία στους Υδροχόους. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ανεξάρτητο ζώδιο είναι αναλυτικοί και σχεδόν διαρκώς αφηρημένοι, οπότε η ενσυναίσθηση δεν είναι το δυνατό τους σημείο. Αν ένας Υδροχόος θέλει να χωρίσει με κάποιον/α, δεν πρόκειται να αφήσει τις άσχημες αντιδράσεις του/της συντρόφου του να τον κρατήσουν πίσω. Κλάματα και παρακάλια δεν περνάνε εδώ… Από τη στιγμή που αυτό το πεισματάρικο ζώδιο αποφασίζει κάτι, τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΚΡΙΟΣ

Όταν μιλάμε για παρόρμηση, ο Κριός παίρνει τα ηνία. Όσοι ανήκουν σε αυτό το φουριόζικο και αισιόδοξο ζώδιο της φωτιάς, σχεδόν πάντα θα κάνουν το άλμα χωρίς να κοιτάξουν κάτω στο κενό και θα μιλήσουν πριν σκεφτούν. Και μάλιστα δεν μετανιώνουν γι’ αυτό. Το ένστικτο είναι πάνω απ’ όλα για τον Κριό, οπότε αυτό το θαρραλέο ζώδιο ακολουθεί πάντα το ένστικτό του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνει κάτι ιδιαίτερα παράτολμο. Εάν ο/η σύντροφος του τον κάνει να θυμώσει ή ακόμα χειρότερα αν τολμήσει να τον... νικήσει σ' ένα πεδίο ανταγωνισμού, ο Κριός δεν θα διστάσει να το διαλύσει, χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να κοιτάξει πίσω. Αν κάποτε, πολύ καιρό μετά, δει με πιο ψύχραιμη ματιά την συμπεριφορά του, έτσι κι αλλιώς δεν θα έχει πια σημασία.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr