ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιό της κολλητής σου φανερώνει το αν κινδυνεύει η σχέση σου

Το ζώδιό της κολλητής σου φανερώνει το αν κινδυνεύει η σχέση σου

Έχε τον νου σου, πριν είναι αργά!

Μην πέσεις από τα σύννεφα, αν έχεις μια σχέση, πάνε όλα καλά και τελικά ανακαλύψεις ξαφνικά πως η «κολλητή» σου απολαμβάνει τις χάρες του έτερου ήμισυ. Συμβαίνει συχνά μια φίλη, με την οποία, εκτός από βόλτες, ξενύχτια και αρκετές αναμνήσεις, να μοιράζεσαι και το ταίρι... Τσέκαρε παρακάτω το ζώδιό της και θα δεις αν κινδυνεύει η σχέση σου ή όχι. Σημαντική υποσημείωση: αν εκτός από τον Ήλιο βρίσκεται και η Αφροδίτη της εκεί, αυξάνονται πολύ περισσότερο οι πιθανότητες.

ΚΡΙΟΣ

Η φίλη η καλή… στα δύσκολα φαίνεται. Εντάξει, ΟΚ, είναι η φίλη που για το χατίρι σου μπορεί να πήγε και σε συναυλία του Τερλέγκα, που θα σκιστεί για σένα, αλλά λόγω του ότι έχει ερωτογενείς περιοχές από την κορυφή μέχρι τα νύχια και μπορεί να της κάτσει η φάση στο... ξεκούδουνο, το νου σου! Πού και πού, της αρέσει να παίρνει... την επικαρπία γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. Είναι και λίγο ανταγωνιστική, οπότε, αν της απαγορέψεις να πλησιάσει πολύ το ταίρι σου, μην παραξενευτείς, εάν κάνει το test drive, με οψιόν αγοράς.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θεωρείται επιθετικογενής παίχτρια και υπερασπίζεται όσο λίγες την φιλία. Βέβαια, ο καθένας από εμάς έχει και την «αχίλλειο» πτέρνα του η οποία, στην συγκεκριμένη περίπτωση, για αυτήν είναι... το €. Εάν για παράδειγμα το αγόρι σου είναι ωραίο, με στιλ, αλλά δεν έχει ούτε μαντίλι να κλάψει, τότε μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη. Τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα είναι αυτά με την κατάληξη –ατίας (όπως εισοδηματίας-επιχειρηματίας). Σε γενικές γραμμές πάντως είναι από τις πλέον αξιόπιστες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την τέλεια κάλυψη συναισθημάτων, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας χαμαιλέοντας. Και βέβαια δεν έχει πρόβλημα να προχωρήσει σε μια «φιλική» ξεπέτα, ιδιαίτερα αν ο καλός σου στροφάρει γρήγορα. Είναι βέβαιο πως θα ενθουσιαστεί, αν συμμετέχεις κι εσύ στο παιχνίδι. Στην περίπτωση που δεν κάνεις τέτοια πράγματα, η δημιουργική φαντασία της επιτρέπει να πει αρκετά ψεματάκια, τόσα ώστε η σχέση να ανακατωθεί και να περάσει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Τότε είναι που ξανοίγεται και αποκαλύπτεται, με το άλλοθι πως με τον εν λόγω κύριο πλέον δεν έχετε σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δηλώνει πως καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες καταστάσεις λόγω του ότι… έχει πληγωθεί κι η ίδια από τέτοια σκηνικά. Όμως αν πιστεύεις στην λαϊκή σοφία, τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Συνήθως για να ακούσεις καλή κουβέντα για άνδρα, θα πρέπει να είναι κανένας με φακιόλι στο κεφάλι και να βάζει και ηλεκτρική σκούπα τα Σάββατα. Ωστόσο, υπάρχουν και οι τρυφερές αγκαλιές που εύκολα εξελίσσονται σε κάτι επιπλέον, όταν ο φίλος σου μπει στην ομάδα των οικείων της. Δύσκολα θα σου την κάνει, αλλά αν γίνει, θα γίνει με τέτοιο τρόπο που, όταν το μάθεις, μπορεί να είναι μετά από χρόνια, σε παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια».

ΛΕΩΝ

Αξιοπρεπής και από αυτήν την άποψη σιγουράτζα. Ακόμη κι αν, λόγω της ματαιοδοξίας της, βρεθεί σε αδύναμη στιγμή, για να την πέσει στον δικό σου πρέπει να συμβούν πολλά. Αν μάλιστα δεν έχει "επιφάνεια", αλλά είναι κάποιος τυχαίος μεροκαματιάρης... no way, ξεχάστε το! Εδώ όμως τίθεται θέμα με το ταίρι σου και μην κάνει αυτό λαδιά, διότι -όσο να πεις- μιλάμε για στιλάτες... γκόμενες.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ*

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr