ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Έτσι τσακώνονται με το ταίρι τους!

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Έτσι τσακώνονται με το ταίρι τους!

Με ποιον τρόπο καβγαδίζουν με το ταίρι τους τα ζώδια του αέρα;

Οι καβγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια είναι κάτι σύνηθες και μάλλον… αναπόφευκτο! Είτε μιλάμε για δύο ανθρώπους που βρίσκονται σε σχέση είτε σε γάμο, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην διαπληκτιστούν με τον άνθρωπό τους, έστω και σπάνια. Και όποιος πει το αντίθετο, λέει σίγουρα ψέματα ή κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν θα μαλώσεις ποτέ με το ταίρι σου, αλλά πόσο συχνά, πόσο σοβαρά και με πόση ένταση. Υπάρχουν ζώδια που μισούν τους καβγάδες και άλλα που τους λατρεύουν, γιατί με αυτόν τον τρόπο «ανάβουν τα αίματα». Κάθε ζώδιο βέβαια έχει τον δικό του τρόπο ξεσπάσματος ή αντίδρασης όταν «τα τσουγκρίζει» με τον/την σύντροφό του. Είναι θέμα επιλογής!

Διάβασε παρακάτω με ποιον τρόπο επιλέγουν να συγκρουστούν με το ταίρι τους τα ζώδια του αέρα, όταν νιώσουν ότι «έφτασε ο κόμπος στο χτένι»:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πιο συνηθισμένη άποψη που συνήθως ακολουθεί κάθε Δίδυμο είναι ότι έχει δύο πλευρές στην προσωπικότητά του ή αλλιώς ότι είναι «διχασμένη προσωπικότητα». Η ιδιότητά του αυτή εκφράζεται ακόμα περισσότερο, όταν βρεθεί εν μέσω μιας διαμάχης με τον/την σύντροφό του. Ένας Δίδυμος, έχει τη μοναδική ικανότητα να φτάνει τα πράγματα σε δραματικά άκρα, μόνο και μόνο για να μετανιώσει μετά για αυτά που είπε και να ζητήσει συγγνώμη. Μπορεί, πάνω στον καυγά, να πει «Αυτό ήταν. Τελειώσαμε, χωρίζουμε!» και στη συνέχεια να ακολουθήσει η ατάκα «Έλα τώρα, συγγνώμη, δεν το εννοούσα»!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr