ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες: Έτσι τσακώνονται με το ταίρι τους!

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες: Έτσι τσακώνονται με το ταίρι τους!

Με ποιον τρόπο καβγαδίζουν με το ταίρι τους τα ζώδια του νερού;

Οι καβγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια είναι κάτι σύνηθες και μάλλον… αναπόφευκτο! Είτε μιλάμε για δύο ανθρώπους που βρίσκονται σε σχέση είτε σε γάμο, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην διαπληκτιστούν με τον άνθρωπό τους, έστω και σπάνια. Και όποιος πει το αντίθετο, λέει σίγουρα ψέματα ή κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν θα μαλώσεις ποτέ με το ταίρι σου, αλλά πόσο συχνά, πόσο σοβαρά και με πόση ένταση. Υπάρχουν ζώδια που μισούν τους καβγάδες και άλλα που τους λατρεύουν, γιατί με αυτόν τον τρόπο «ανάβουν τα αίματα». Κάθε ζώδιο βέβαια έχει τον δικό του τρόπο ξεσπάσματος ή αντίδρασης όταν «τα τσουγκρίζει» με τον/την σύντροφό του. Είναι θέμα επιλογής!

Διάβασε παρακάτω με ποιον τρόπο επιλέγουν να συγκρουστούν με το ταίρι τους τα ζώδια του νερού, όταν νιώσουν ότι «έφτασε ο κόμπος στο χτένι»:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι το πιο γνωστό απ’ όλα τα ζώδια για την κατάρρευση μέχρι δακρύων, κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης με τον/την σύντροφό του. Αυτό συμβαίνει απλώς και μόνο επειδή έχει μια μεγάλη και ευαίσθητη καρδιά. Είναι πολύ δύσκολο για έναν Καρκίνο να χειριστεί τους καβγάδες με το ταίρι του, ανεξάρτητα από το ποιος φταίει. Θα κλάψει, θα παραπονεθεί και θα αναφωνήσει πολλές φορές «Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει»! Ωστόσο, μόλις σκουπίσει τα μάτια του και συνέλθει κάπως, σίγουρα θα κρατήσει μια μνησικακία. Και μάλιστα, μπορεί να επαναφέρει ξανά και ξανά στην επιφάνεια επιχειρήματα για καταστάσεις που συνέβησαν χρόνια πριν!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ροή Ειδήσεων