ΖΩΔΙΑ

Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις από 10/06 έως 10/07

Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις από 10/06 έως 10/07

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 10/6, που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους έως την επόμενη, στις 10/7.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά απαιτητική, έως και δύσκολη για σένα, καθώς όλοι οι τομείς της ζωής σου θα παρουσιάσουν προβλήματα. Στα επαγγελματικά σου, η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ αγχωτική, ενδεχομένως να σου ζητηθεί κιόλας να υπερβάλλεις τον εαυτό και τις δυνατότητές σου για να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα. Οι σχέσεις σου, επίσης, θα είναι προβληματικές, εξ αιτίας και της πίεσής σου και της εσωτερικής σου έντασης, ενώ και τα οικονομικά παρουσιάζουν μια κάμψη, με τα έξοδα να τείνουν να υπερβούν τα έσοδα. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να επηρεαστεί και η ψυχολογία σου και να φτάσεις στα όρια της σωματικής κόπωσης.

Βούβαλος

Αυτή η περίοδος μάλλον μέτρια προς κακή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Από τη μια, η οικονομική σου κατάσταση δε θα είναι καλή και η ροή χρημάτων δεν θα είναι σταθερή. Θα υπάρξουν μειώσεις στο εισόδημά σου, είτε λόγω περικοπών είτε απρόβλεπτων παραγόντων είτε εκτάκτων εξόδων. Αν είσαι υπάλληλος θα πρέπει να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνεις στη δουλειά σου. Η υγεία σου, ως εκ τούτου, θα επηρεαστεί αρκετά. Μπορεί να έχεις τάσεις απομόνωσης, να εμφανίσεις ψυχοσωματικά ή να σταματήσεις να τρέφεσαι σωστά, εξ αιτίας των εργασιακών ζητημάτων, κάτι που θα έχει αντίκτυπο και στην σωματική σου κατάσταση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ροή Ειδήσεων