ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιό του φανερώνει, αν έχει ακόμα αισθήματα για την πρώην του

Το ζώδιό του φανερώνει, αν έχει ακόμα αισθήματα για την πρώην του

Το ζώδιό του τον προδίδει

Όταν ξεκινάς μια νέα σχέση, μια από τις αμφιβολίες που έχεις στο μυαλό σου είναι αν έχει ξεπεράσει την πρώην κοπέλα του ή αν σε χρησιμοποιεί ως… δεκανίκι για να απαλύνει τον πόνο του και να καλύπτει τα χρονικά κενά του, για να μη νιώθει μόνος. Το ζώδιό του έχει όλες τις απαντήσεις και θα σε βοηθήσει να αναλύσεις την συμπεριφορά του και φυσικά να μάθεις τι πραγματικά συμβαίνει με την περίπτωσή του.

ΚΡΙΟΣ

Εάν είναι συνέχεια διατεθειμένος και εύκαιρος να βοηθάει την πρώην του σε ό,τι εκείνη και να χρειαστεί, τότε αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Ακόμα χειρότερα, αν ακυρώνει σχέδια που έχει κάνει με εσένα για να στηρίξει εκείνη… Το να μην σε έχει σαν προτεραιότητα στην ζωή του είναι «συναγερμός» ότι δεν την έχει ξεπεράσει και ίσως και να θέλει να τα ξαναβρεί μαζί της κάποια στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Χώρισε μόλις λίγο καιρό πριν και έχει ακόμα τα πράγματά της παντού στο σπίτι του; Κακό σημάδι… Αν την είχε όντως ξεπεράσει, θα είχε φροντίσει να απομακρύνει τα πάντα. Ωστόσο, δεν το έκανε γιατί θέλει να ζει με τις αναμνήσεις και την μυρωδιά της γύρω του. Τα πράγματά της είναι και μια αφορμή για να επικοινωνήσει ξανά μαζί της, να την ξαναδεί και ίσως να τα ξαναβρούν… Πρόσεχε!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr