ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που το κινητό είναι το απαραίτητο αξεσουάρ τους

Τα 4 ζώδια που το κινητό είναι το απαραίτητο αξεσουάρ τους

Δεν μπορούν ούτε λεπτό χωρίς αυτό!

Υπάρχουν κάποια ζώδια, που δεν αφήνουν στιγμή από τα χέρια τους το κινητό τους. Είτε γιατί μιλάνε, είτε επειδή είναι πολλές ώρες online στα social media είτε γιατί μόνιμα ανησυχούν ότι θα συμβεί κάτι και δε θα το πληροφορηθούν. Προφανώς και μπορείς να μαντέψεις 1-2 από αυτά, όμως συνολικά 5 είναι που δεν μπορούν χωρίς το τηλέφωνό τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα είναι αυτός που σου πρωτοήρθε στο μυαλό. Για τον Δίδυμο το κινητό του είναι η δεύτερη φύση του. Είναι το «σκουλαρίκι» του και το απαραίτητο αξεσουάρ στο χέρι του. Δεν σταματά να μιλά όλη την ημέρα… Να ανταλλάσσει μηνύματα και να είναι ενεργός σε όλες τις σελίδες του στα social media. Του αρέσει να κατασκοπεύει τους πάντες και τα πάντα και να τα μαθαίνει όλα!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ένας άνθρωπος επικοινωνιακός. Του αρέσει να μιλά στο κινητό ή να στέλνει μηνύματα, αλλά κυρίως του αρέσει να ασχολείται με τα social media. Θα ποστάρει διάφορα, θα δει τις αναρτήσεις των φίλων του, θα σχολιάσει και θα κάνει… κοινωνικές συζητήσεις. Μαζί με τον Δίδυμο, ανταγωνίζονται για την πρώτη θέση στην σχετική μας λίστα.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ροή Ειδήσεων