ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που αγαπούν τον ύπνο

Τα ζώδια που αγαπούν τον ύπνο

Και ναι, το ένα είναι ο Ιχθύς!

Ο ύπνος εκτός του ότι είναι απαραίτητος για να ξεκουραστεί το σώμα και το μυαλό μας, αποτελεί μια θαυμάσια αυτοθεραπεία και μας προσφέρει μια ωραιότατη φυγή από την πραγματικότητα. Ο Ιχθύς μάλιστα που είναι ο πλέον ειδικός, το γνωρίζει αυτό καλά, όμως είναι κι άλλα ζώδια που τον λατρεύουν και προτιμούν να κοιμούνται από το να κάνουν οτιδήποτε άλλο. Μη σου πούμε ότι τον έχουν στο... τσεπάκι τους και μόλις βάλουν το κεφάλι τους στο μαξιλάρι, αφήνονται στην αγκαλιά του Μορφέα!

ΙΧΘΥΕΣ: Αγαπάει να ονειρεύεται

Είναι ένα ζώδιο συναισθηματικό, ρομαντικό, ιδιότροπο και ευαίσθητο. Απολαμβάνει περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια τη διαδικασία του ύπνου γιατί μπορεί να «βουτήξει» στο δικό του φανταστικό κόσμο. Το σημαντικότερο κομμάτι της διαδικασίας του ύπνου δεν είναι ο ίδιος ο ύπνος αλλά η REM φάση. Ένας Ιχθύς βιώνει τα όνειρά του σαν μία μικρή απόδραση από την πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα κοιμηθεί όσο περισσότερο μπορεί

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της Γης και θέλει να απολαμβάνει ό,τι κι αν κάνει. Αγαπάει τις χειρωνακτικές εργασίες, όπως το μαγείρεμα, την κηπουρική και το πλέξιμο, ενώ μέσα από τέτοιες διαδικασίες λαμβάνει την ενέργεια που χρειάζεται. Ωστόσο, στον ύπνο θα υπερβεί το επιτρεπόμενο όριο των επτά με εννιά ωρών.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ροή Ειδήσεων