ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δεν τα αφορά το παρελθόν

Τα 4 ζώδια που δεν τα αφορά το παρελθόν

Τους ενδιαφέρει μόνο το "τώρα"

Κάποιοι άνθρωποι ζουν στο παρελθόν ή όπου κι αν πάνε, το κουβαλάνε μαζί τους. Ωστόσο, είναι και ορισμένοι άλλοι, που αφήνουν πίσω τους τα παλιά και κοιτούν μόνο το "τώρα", φροντίζοντας να διαγράψουν από το μυαλό τους οριστικά το τι έγινε τότε! Στο κάτω-κάτω, όπως είπε και κάποιος, το παρελθόν δεν αλλάζει και το μέλλον δε χρειάζεται να τιμωρηθεί γι' αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός από τη φύση του είναι ένα άτομο που… ξεχνά εύκολα. Ο θυμός του διαρκεί λίγο και ηρεμεί σχετικά γρήγορα. Είναι ένα άτομο που παρότι έχει ένταση μέσα του, αλλά και μια κυκλοθυμική συμπεριφορά, δεν κολλάει στο παρελθόν.

Σκέφτεται το παρόν, ενώ παράλληλα κάνει σχέδια και για το μέλλον του. Δεν κρατάει κακίες και αυτό τον βοηθά στο να μην υποφέρει ο ίδιος από άσχημες συμπεριφορές των άλλων.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο με γενναία ψυχή. Θεωρεί πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το μέλλον, καθώς δεν είναι στο χέρι του να ελέγξει τις όποιες εξελίξεις, ενώ παράλληλα δεν νοιάζεται και για το παρελθόν του γιατί πολύ απλά… ό,τι έγινε, έγινε και δεν αλλάζει.

Έχει μάθει να ζει με αυτό και τον ενδιαφέρει να περνάει καλά στο σήμερα. Εστιάζει την προσοχή του στις χαρές του τώρα και δεν θέλει να τις «μαυρίζει» με το όποιο παρελθόν του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr