ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δεν θέλουν να «πέσεις» εύκολα στην αγκαλιά τους!

Τα 4 ζώδια που δεν θέλουν να «πέσεις» εύκολα στην αγκαλιά τους!

Προτιμούν το κυνήγι από τη σκοποβολή!

Το να ενδιαφέρεσαι για κάποιον/α και να το «παίζεις»... άπαρτο κάστρο δεν είναι καθόλου εύκολο. Από τη μια πλευρά, δεν θέλεις να δείξεις και πολύ απόμακρος/η, επειδή μπορεί να φανεί ότι αδιαφορείς. Από την άλλη όμως, θέλεις να δεις πόσο πρόθυμο είναι το άλλο άτομο να παιδευτεί για να σε γοητεύσει και τελικά να σε κατακτήσει. Εν ολίγοις, δεν θέλεις να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι πολύ, αλλά ταυτόχρονα θέλεις να καταστήσεις σαφές στο άλλο άτομο ότι σου αρέσει.

Πρόκειται για ένα λεπτό παιχνίδι ισορροπίας και όσοι επιδίδονται σε αυτό θέλουν απλώς να γίνουν πιο ελκυστικοί και ενδιαφέροντες για το αντικείμενο του πόθου τους. Σε μερικούς ανθρώπους, μπορεί να δείχνει δύσκολο ή ακόμα και αχρείαστο, αλλά για κάποιους άλλους είναι ζωτικό και εντελώς απαραίτητο, προκειμένου να προχωρήσουν στο παιχνίδι του έρωτα και της κατάκτησης.

Σκέψου το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι ή την… εκπόρθηση ενός κάστρου. Η αγωνία, η έξαρση, η ευρηματικότητα, η δράση, το κυνήγι, οι ανατροπές και η αδρεναλίνη, μπορούν να αποδειχτούν τα πιο δυνατά όπλα για κάποιους, ώστε τελικά να κερδίσουν μια δύσκολη μάχη.

Αν λοιπόν σε εξιτάρουν τα δύσκολα και όχι όσα σου δίνονται «στο πιάτο», διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που έχουν αναμφισβήτητες επιδόσεις στο ερωτικό κυνήγι και απολαμβάνουν στο έπακρο το να πετυχαίνουν δύσκολους ερωτικούς στόχους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ένα αέρινο ζώδιο που απολαμβάνει αφάνταστα το φλερτ, ενώ έχει ανάγκη από διαρκή νοητική και ψυχική διέγερση. Το να τον κυνηγούν ή να κυνηγάει ένα άτομο που του τραβάει τον ενδιαφέρον είναι μια διαδικασία που τον κάνει να κινητοποιείται στο έπακρο! Απλώς θυμήσου το εξής: Αν συμμετέχεις στο παιχνίδι της κατάκτησης με έναν Δίδυμο, να ξέρεις ότι, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θα σεβαστεί την επιδεξιότητά σου να το «παίξεις» σωστά. Απολαμβάνει το ερωτικό κρυφτούλι, όταν αυτό γίνεται με δεξιοτεχνία και μαστοριά και όχι χοντροκομμένα. Για παράδειγμα, μην προσποιηθείς ότι δήθεν είσαι απασχολημένος και δεν μπορείς να βρεθείτε και στη συνέχεια κάνεις ανάρτηση στα social, όπου θα περιγράφεις τι ωραία πέρασες απόψε που βγήκες βόλτα με τους φίλους σου. Θα το θεωρήσει εντελώς… λίγο εκ μέρους σου και άνετα μπορεί να ξενερώσει.

Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν Δίδυμο απλώνοντας μυστήριο γύρω σου, πρέπει ανά πάσα στιγμή να είσαι σε θέση να υποστηρίξεις το επιχείρημά σου. Αυτός είναι ο

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr