ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν θέλουν να μπλέκουν τη δουλειά με τα ερωτικά τους

Τα 3 ζώδια που δεν θέλουν να μπλέκουν τη δουλειά με τα ερωτικά τους

Πολύ δύσκολα θα έκαναν σχέση με συνάδελφό τους

Είναι τα ζώδια εκείνα που δεν ανακατεύουν τη δουλειά με την ευχαρίστηση και θα δυσκολεύονταν πάρα πολύ να προχωρήσουν σε σχέση ή έστω να κάνουν κάτι με έναν ή μια συνάδελφό τους. Ο φόβος ενδεχομένως του ότι αν στραβώσει η κατάσταση, θα είναι αναγκασμένοι να βλέπονται καθημερινά, είναι μεγάλος, γι' αυτό και δεν πρόκειται να το ρισκάρουν. Εκτός πια αν μιλάμε για την περίπτωση μία στο εκατομμύριο, οπότε θα ακολουθήσουν την καρδιά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ο κατ' εξοχήν επαγγελματίας του ζωδιακού και σίγουρα δε θα πάει σε μια δουλειά για να βρει γυναίκα ή άντρα. Μη σου πούμε ότι άπαξ και πατήσει το πόδι του σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, όλοι και όλες στα μάτια του είναι απλά... συνάδελφοι. Εκτός του ότι θέλει να κρατά τα προσχήματα, αλλά και να μην ξέρει κανείς τι κάνει στην ερωτική του ζωή, έχει και τον φόβο ότι αν προκύψει αίσθημα είτε θα γίνει βούκινο, είτε θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, αν χωρίσει, επειδή θα είναι αναγκασμένος να βλέπει καθημερινά το συγκεκριμένο πρόσωπο. Οπότε όλοι γι' αυτόν είναι... ουδέτεροι, εκτός πια εμφανιστεί μπροστά του κάποιος/α που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την εκτίμησή του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μπορεί να φλερτάρει, να ανταλλάξει υπονοούμενα με έναν ή μια συνάδελφό του, αλλά μέχρι εκεί. Το να προχωρήσει σε σχέση με το συγκεκριμένο άτομο ενώ βρίσκονται κι οι δυο στην ίδια δουλειά δεν το επιχειρεί καν. Αν μάλιστα διαπιστώσει ότι η άλλη πλευρά επιδιώκει κάτι περισσότερο, τότε μάλλον θα γίνει πολύ κοφτός κι απότομος, κόβοντας κάθε περιθώριο και θα κρατήσει αποστάσεις. Εκτός πια αν μιλάμε για τον έρωτα της ζωής του, οπότε θα υποκύψει κάποια στιγμή, όσο κι αν αντιστέκεται.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! ❤

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr