ΖΩΔΙΑ

Αυτοί είναι οι 5 πέντε καλύτεροι πατεράδες του ζωδιακού

Αυτοί είναι οι 5 πέντε καλύτεροι πατεράδες του ζωδιακού

Να ξεκαθαρίσουμε ότι όλα τα ζώδια μπορούν να γίνουν καλοί μπαμπάδες, ωστόσο υπάρχουν κάποια που… γεννήθηκαν για το ρόλο αυτό!

Η εποχή που το να αλλάξει ένας πατέρας την πάνα του μωρού του θεωρούνταν ταμπού έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον οι άντρες έχουν έναν ενεργό ρόλο στο μεγάλωμα των παιδιών τους και μάλιστα, αρκετοί είναι υπέρμαχοι της συνεπιμέλειας.

Σίγουρα θα έχεις δει κι εσύ δίπλα σου αρκετούς πατεράδες να απολαμβάνουν τόσο πολύ τον ρόλο τους και να είναι τόσο καλοί στην ανατροφή των παιδιών τους που σε έκανε έστω και για λίγο να τους θαυμάσεις. Όλα τα ζώδια όπως προείπαμε, προφανώς και έχουν τα στοιχεία για να γίνουν καλοί γονείς, ωστόσο υπάρχουν 5 τα οποία… αντικειμενικά ξεχωρίζουν. Πάμε να τα δούμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο στοργικά ζώδια. Ως πατέρας, είναι σημαντικό για εκείνον να γνωρίζει ότι τα παιδιά του είναι ασφαλή, καλοταϊσμένα και ότι έχουν όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε να τους παρέχει. Ο Ταύρος λατρεύει την οικογένεια και ο θεσμός αυτός έχει ξεχωριστή σημασία για εκείνον. Έχει αρκετή υπομονή με τα παιδιά του, θα τους είναι πάντα… «πιστός» και φυσικά θα είναι πάντα στο πλευρό τους σε ό,τι κι αν συμβεί...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr