ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που είναι έχουν υψηλές αντοχές στο κρεβάτι και φημίζονται για τις επιδόσεις τους!

Τα 4 ζώδια που είναι έχουν υψηλές αντοχές στο κρεβάτι και φημίζονται για τις επιδόσεις τους!

Αν είσαι μαζί τους, θα το έχεις ήδη διαπιστώσει!

Σύμφωνα με ποικίλες ιατρικές έρευνες για τις οποίες σίγουρα θα έχεις ακούσει ή διαβάσει, πέρα από την απόλαυση που είναι και το ζητούμενο, το να κάνεις συχνά σεξ έχει άπειρα οφέλη για την σωματική και την ψυχική σου υγεία, Όσο πιο πολύ έρχεσαι, λοιπόν, σε ερωτική επαφή, τόσο πιο υγιής είσαι, αρκεί πάντα να τηρείς τους κανόνες υγιεινής. Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια είσαι προικισμένος με πολύ αυξημένη λίμπιντο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσα γράφονται παρακάτω ισχύουν επίσης αν έχεις τον Άρη σου σε αυτά τα ζώδια ή ακόμα και τη Σελήνη ή την Αφροδίτη.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γνωστός για το περιπετειώδες πνεύμα, τον ενθουσιασμό και την εμφανώς αστείρευτη ενέργειά του, και όπως μπορείς εύκολα να υποθέσεις, είναι επίσης «τέρας» στο σεξ. Οτιδήποτε κι αν θέλει ένας Κριός, το πιο πιθανό είναι να το πάρει, επειδή δεν φοβάται να το κυνηγήσει. Όταν βγεις ραντεβού μαζί του, να είσαι προετοιμασμένος/η ανά πάσα στιγμή να σε ξεμοναχιάσει σε κάποια γωνιά (οπουδήποτε) για να επιδοθείτε σε μια αυθόρμητη και απρογραμμάτιστη… δράση. Δεν υπάρχει τίποτα που να λατρεύει περισσότερο αυτός ο μανιακός της αδρεναλίνης από ένα καυτό και παθιασμένο σεξ «στα γρήγορα». Επίσης, το σεξ με αυτό το ζώδιο δεν είναι ποτέ βαρετό, επειδή θέλει να περνάει καλά και να δοκιμάζει νέα και συναρπαστικά πράγματα – τόσο έξω όσο και μέσα από την κρεβατοκάμαρα. Οπότε, καλό είναι να ξέρεις ότι αν είσαι μαζί του, οι πειραματισμοί και τα τρελά σεξουαλικά παιχνίδια είναι στο καθημερινό «μενού».

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr