ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα εκπλιπαρούσαν το ταίρι τους να μη φύγει

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα εκπλιπαρούσαν το ταίρι τους να μη φύγει

Θα σέρνονταν στα πόδια τους...

Πάντα σε έναν χωρισμό ο ένας από τους δυο πονάει περισσότερο. Ο άλλος ήταν ήδη αποφασισμένος να φύγει από τη σχέση και αυτό σημαίνει ότι τον έχει ξεπεράσει και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στη ζωή του. Το να δεχτεί βέβαια τον χωρισμό εκείνος που τον παράτησαν, δεν είναι εύκολο. Πονάει και προσπαθεί να τα ξαναβρεί με το ταίρι του. Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε πιο κάτω, θα «πατάγανε» τον εγωισμό τους και θα πέφτανε στα… πόδια του/της συντρόφου του/της για να μην φύγει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος, όταν αγαπά, αγαπά με όλο του είναι και δεν έχει ίχνος εγωισμού. Θα μπορούσε να κάνει τα πάντα για να τα ξαναβρεί με το ταίρι του και να μην χωρίσουν. Θα τον έβλεπες εύκολα να παρακαλά, να κλαίει και να σέρνεται στα πόδια του/της πρώην και να ζητά μια ευκαιρία ακόμα.

Εκτός του ότι είναι άτομο πάρα πολύ συναισθηματικό και πληγώνεται βαθιά, η μνήμη και η τάση του να νοσταλγεί όμορφες στιγμές του παρελθόντος δεν τον αφήνουν να ξεπεράσει μια κατάσταση. Γι' αυτό δεν τον ενδιαφέρει πόσο χαμηλά θα πέσει, προκειμένου να αποτρέψει τη διάλυση της σχέσης-ζωής του, ούτε τον νοιάζει, αν θα φανεί ότι κρέμεται από τον άλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr