ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που δεν μπορείς να καταλάβεις πως θα αντιδράσουν

Τα 5 ζώδια που δεν μπορείς να καταλάβεις πως θα αντιδράσουν

Είναι ανάλογα με τη φάση που βρίσκονται

Πότε δεν ξέρεις πώς θα συμπεριφερθούν, πώς θα αντιδράσουν και πώς εσύ πρέπει να τους φερθείς, αφού τίποτα δεν είναι στάνταρ. Άλλες φορές θυμώνουν εύκολα, άλλες κάνουν πλάκα κι άλλες αδιαφορούν τελείως. Τα παρακάτω ζώδια είναι εντελώς απρόβλεπτα σε ό,τι έχει να κάνει με τις συναισθηματικές τους αντιδράσεις γι' αυτό χρειάζονται και προσοχή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι γνωστός για τις εναλλαγές στην διάθεσή του, για το πόσο κυκλοθυμικόες κι ευαίσθητος είναι. Τη μια γελάει και την άλλη μπορεί να κλαίει. Και άντε εσύ τώρα να βγάλεις άκρη με το τι συμβαίνει στο μυαλό του. Πληγώνεται εύκολα. Ακόμα και από ένα βλέμμα που μπορεί να θεωρήσει ότι ήταν «στραβό». Όλα είναι θέμα της δική του οπτικής και πώς αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Μια σκέψη είναι αρκετή για να τον κάνει είτε να χαρεί, είτε να τα βάψει μαύρα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητικός. Δεν σκέφτεται πριν αντιδράσει και όλες του οι κινήσεις είναι εντελώς αυθόρμητες και αψυχολόγητες. Κάνει αυτό που νιώθει εκείνη την στιγμή, ακόμα και αν είναι το μεγαλύτερο λάθος, το οποίο και θα μετανιώσει στην συνέχεια. Ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης και αυτό τον κάνει να γίνεται ακόμα πιο… «πολεμοχαρή» και να φωνάζει «αέρα» ορμώντας στο πεδίο της μάχης.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr