ΖΩΔΙΑ

Astroquotes Ιουλίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Astroquotes Ιουλίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Το... ρεζουμέ της μηνιαίας πρόβλεψης του ζωδίου σου!

Η Νέα Σελήνη στις 10 Ιουλίου έρχεται για να ανατρέψει σταθερές που έκτισες με κόπο, γιατί τι άλλο να σημαίνουν τα τετράγωνα του Ουρανού με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Λέοντα; Οι δύο αιώνιοι εραστές στροβιλίζονται παρέα στον ουρανό και θα μπορέσεις να τους δεις να λάμπουν στον δυτικό ορίζοντα, μόλις ο Ήλιος πάει για ύπνο.

Ό,τι ήξερες να το ξεχάσεις, αυτό σου λένε κι αν έχεις κάνει τα σχέδιά σου για ένα αραχτό και ήσυχο καλοκαιράκι, μάλλον υπολόγισες χωρίς τον ξενοδόχο. Κι ο Κρόνος, βέβαια, απέναντί τους στο κόλπο είναι, τον βλέπω μάλιστα πολύ τσαντισμένο με όλα αυτά τα προοδευτικά -λέμε τώρα- του Ουρανού κι εσύ θα πηγαίνεις από την επανάσταση στην αντεπανάσταση κι από την καταπίεση στην ασυδοσία.

Εξ άλλου ο Αρούκος θα σου έχει δείξει τις προθέσεις του λίγο νωρίτερα, όταν θα ανταλλάξει τα πρώτα... γαλλικά με τους δύο μεγάλους. Ταυ τετράγωνο γράφει το αστρολογικό καλεντάρι, που σημαίνει βόηθα Παναγιά! Το πάρτι ξεκινά στα τέλη Ιουνίου και θα ήθελα πολύ να πάρω του χρόνου το καλοκαίρι μια συνέντευξη από όσα γλυκά Καρκινάκια έχουν τα γενέθλιά τους τότε και... επιβιώσουν, περνώντας δια πυρός και σιδήρου! Εντάξει το δραματοποίησα πολύ το θέμα αλλά όσο να 'ναι ένας ντουβρουτζάς θα τους έρθει...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr