ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θέλουν να τραβούν τους προβολείς πάνω τους!

Τα 4 ζώδια που θέλουν να τραβούν τους προβολείς πάνω τους!

Εννοείται ότι ο Λέων είναι ένα από αυτά! Τα άλλα 3 όμως ποια είναι;

Είναι γνωστό ότι ο Λέων επιδιώκει να τραβά την προσοχή, ενίοτε να γίνεται και το κύριο θέμα ενός κουτσομπολιού, καθώς έτσι ασχολούνται όλοι μαζί του. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος! Υπάρχουν κι άλλα ζώδια που τους αρέσει να βρίσκονται στο προσκήνιο και να τραβούν τα φώτα επάνω τους, όπου κι αν βρεθούν. Ποια είναι;

ΛΕΩΝ

Εντάξει! Μιλάμε για το Νο 1, τον star, που τρελαίνεται να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Κι αν δεν του δώσεις την αμέριστη προσοχή σου, θα σε αναγκάσει να τον προσέξεις, με κάθε μέσο που θα κρίνει απαραίτητο.

Ο Λέων ξεκάθαρα λατρεύει να είναι Ο Πρωταγωνιστής και αν πρέπει να βγει από το δρόμο του για να σε αναγκάσει να δεις ότι είναι εκεί, θα το κάνει. Είτε θα φέρει τον εαυτό του σε δύσκολη θέση (κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο) είτε θα δημιουργήσει μια σκηνή δημοσίως, πάντως να είσαι σίγουρος ότι θα κάνει.

ΚΡΙΟΣ

Κανένας δεν έχει την αυτοπεποίθηση του Κριού, άρα δεν αποτελεί έκπληξη γιατί είναι η ψυχή της παρέας που πάντα δίνει ζωντάνια σε πάρτι και συγκεντρώσεις. Ακόμα και αν δεν γνωρίζεις κάποιον Κριό, είναι αρκετά εύκολο να εντοπίσεις έναν. Απλώς, αναζήτησε με το βλέμμα σου το περπάτημά του που είναι γεμάτο σιγουριά, καθώς και όσους τον ακολουθούν ή τον τρόπο που συνηθίζουν να τον κοιτάνε.

Ο Κριός δεν ψάχνει απαραίτητα την προσοχή των άλλων, αλλά ξέρει ότι την έχει από όλους, όταν βρεθεί σε οποιοδήποτε χώρο. Του αρέσει να είναι αυτός που οι άλλοι αλλά και ο ίδιος θέλει να είναι. Οπότε, ακόμα κι αν δεν αναζητά προσοχή, δεν είναι το άτομο που θα την απορρίψει.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr