ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που η φιλία τους μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική έλξη

Τα ζώδια που η φιλία τους μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική έλξη

Μην εκπλαγείς αν αρχίσεις να ερωτεύεσαι το φίλο ή τη φίλη σου..

Έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν, έχει συμβεί σε κάποιον δικό σου άνθρωπο, το έχεις δει σε ταινίες ή σειρές και θεωρείς ότι εσύ δεν πρόκειται ποτέ να ερωτευτείς τον φίλο ή τη φίλη σου. Έχετε πιει, έχετε ξενυχτήσει, ίσως να κοιμηθήκατε και σε διπλανά κρεβάτια, στις διακοπές σας ή αλληλοπαρηγορηθήκατε για το τέλος μιας αγάπης ή το άκυρο και πάλι δε δημιουργήθηκε κάτι ερωτικό μεταξύ σας. Κι όμως! Αν ανήκεις στα παρακάτω ζώδια είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Ας επισημάνουμε εδώ ότι συνήθως οι φίλοι που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους έχουν τον Ήλιο (το ζώδιό τους) ή την Αφροδίτη τους στο ίδιο στοιχείο (φωτιά, γη, αέρας, νερό), οπότε το να ερωτευτούν δυο φίλοι που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο, σημαίνει ότι ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου αυτόν/η που «πιάνει» τον τρόπο σκέψης του, έχει τα ίδια γούστα και συμφωνούν τα θέλω τους από τη ζωή ή τη σχέση. Αν πάντως έτυχε να «δάγκωσες τη λαμαρίνα» με ένα φίλο σου, που δεν ανήκει στο ίδιο στοιχείο με σένα, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνεις την κίνησή σου.

Παρακάτω, ξεχωρίσαμε τέσσερα ζωδιακά ζευγάρια που μπορούν με μεγάλη επιτυχία να γίνουν από φίλοι εραστές!

ΚΡΙΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο συνδυασμός αυτών των δύο ζωδίων μπορεί να είναι εκρηκτικός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα στήνουν καυγάδες ή θα παίζουν ξύλο (αν και οι διαφωνίες τους μπορούν εύκολα να βάλουν φωτιές.) Έχουν τη δυνατότητα να περάσουν πραγματικά καλά, και το πύρινο πάθος τους μπορεί να επεκτείνεται άνετα και στη σεξουαλική τους ζωή. Πρόκειται για ένα ντουέτο που είναι φτιαγμένο για να ζει τη ζωή στο φουλ: έχουν πολλή ενέργεια και διαρκή λαχτάρα για περιπέτεια που την διοχετεύουν στην καθημερινότητά τους – από το να χτυπιούνται μαζί στο γυμναστήριο μέχρι να σχεδιάζουν τις επόμενες διακοπές τους. Είναι πάντα έτοιμοι για διασκέδαση, ενώ παράλληλα είναι απασχολημένοι με ένα σωρό δραστηριότητες. Βασικά, είναι τα καλύτερα φιλαράκια.

Τόσο ο Κριός όσο και ο Τοξότης διακρίνονται από ερευνητικό πνεύμα και μεγάλη αποφασιστικότητα. Και παρόλο που έχουν μπόλικη αυτοπεποίθηση, κανένας από τους δύο δεν έχει τόσο μεγάλο «εγώ» που θα μπορούσε να περιπλέξει τη δυναμική τους. Ως φίλοι που στην πορεία έγιναν εραστές, ο Κριός ξέρει ότι πρέπει να δίνει χώρο στον Τοξότη κάθε τόσο. Και ομοίως, ένας Τοξότης ξέρει πότε να κάνει πίσω και ν’ αφήσει τον Κριό να αναλάβει τα ηνία.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr