ΖΩΔΙΑ

Η μεγαλύτερη ανάγκη που έχεις από το ταίρι σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Η μεγαλύτερη ανάγκη που έχεις από το ταίρι σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αν δεν το παίρνεις, τότε σύντομα θα εγκαταλείψεις τη σχέση!

Για την επιβίωση μιας σχέσης, κάθε ζώδιο χρειάζεται κάτι από το ταίρι του, που του χρησιμεύει ως καύσιμο για να διατηρήσει τον έρωτα και την αγάπη του. Αν δεν το παίρνει, τότε τα αισθήματά του, μέρα με τη μέρα, ξεφτίζουν και σύντομα θα φύγει από την σχέση.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι η πιο μεγάλη ανάγκη σου από το έτερο ήμισυ, ανάλογα με το ζώδιό σου:

ΚΡΙΟΣ

Θέλεις ο εραστής ή η ερωμένη σου να είναι εκ των προτέρων με το μέρος σου και δεν σου αρέσει καθόλου να περιμένεις. Όταν ο/η σύντροφός σου σε κάνει να ανυπομονείς ή δεν είναι αυθόρμητος/η μαζί σου, μπορεί να σε «σκοτώσει».

Το χειρότερο όμως για σένα είναι να νιώσεις ότι σου κρύβει κάτι. Αυτό δεν θα το αντέξεις, αφού πιστεύεις ότι πρέπει να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η ήρεμη συμπεριφορά εκ μέρους του συντρόφου σου είναι θεμελιώδης για σένα. Δεν αντέχεις με τίποτα την τραχύτητα, την αγένεια ή τις χειριστικές συμπεριφορές.

Η φινέτσα κυριαρχεί στην προσωπικότητά σου και αν ο/η σύντροφός σου δεν μπορεί να εκπολιτισθεί, είναι αδύνατο για σένα να αδιαφορήσεις ή να τον συγχωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου είναι η… αναπνοή σου! Από τη στιγμή που είναι μαζί σου, ανέλαβε και το «κουραστικό καθήκον» να σου τηλεφωνεί ή να σου στέλνει μηνύματα, σε καθημερινή βάση.

Αν τυχόν και νιώσεις ότι χάνεται η επικοινωνία μεταξύ σας, είναι σα να σου δίνουν «το φιλί του θανάτου». Μην ξεχνάς όμως, ότι μπορείς να επικοινωνείς και με την αφή, την όσφρηση ή και τη γεύση, αφού τα όμορφα λόγια δεν είναι ποτέ αρκετά για σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr