ΖΩΔΙΑ

Αύγουστος 2021: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Αύγουστος 2021: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Αύγουστο

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού δεν έχει πολλές αφίξεις και αναχωρήσεις, οπότε μας αφήνει χαλαρούς και ξένοιαστους να τον απολαύσουμε και να επιστρέψουμε σιγά-σιγά στη βάση μας. Ας πάμε, λοιπόν, να δούμε τι πρόκειται να μας σερβίρει:

- Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου γίνεται στις 08/08, 16:50 ώρα Ελλάδας, στις 16° και 14’ του Λέοντα κι εσείς του Σταθερού Σταυρού, Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί από την πρώτη κιόλας του μήνα καλείστε να καλείστε να κλείσετε οριστικά την πόρτα πίσω σας και να ξεκινήσετε έναν καινούργιο κύκλο τόσο στον επαγγελματικό, όσο και τον ερωτικό τομέα. Σαφώς τίποτα δε θα είναι εύκολο, αφού ενδεχομένως να χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη ακόμα και με πολύ οικεία σας πρόσωπα ή να δώσετε ένα τέλος σε καταστάσεις που πλέον δε σας εξυπηρετούν. Πιθανόν να ρισκάρετε αλλαγές, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις είτε για συμβίωση-γάμο ή παιδί είτε για χωρισμό, να μετακομίσετε ή να αλλάξετε συθέμελα το χώρο σας. Στο παιχνίδι συμμετέχετε έμμεσα κι εσείς Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, όπου τα δεδομένα στον ερωτικό και οικονομικό σας τομέα αλλάζουν άρδην και πλέον διεκδικείτε να πάρετε αυτά που πραγματικά αξίζετε.

- Νωρίς-νωρίς το ξημέρωμα της 12ης Αυγούστου, στις 00:57, ο Ερμής θα μπει στην Παρθένο, βοηθώντας εσάς Παρθένους, Ιχθύς, Διδύμους και Τοξότες να βάλετε σε μια τάξη τα ασυμμάζευτα του καλοκαιριού, να οργανωθείτε, να τακτοποιήσετε τις εκκρεμείς υποθέσεις σας και να βγάλετε από τον πάγο σχέδια, ιδέες και προγράμματα που είχατε κάνει, ώστε να τα υλοποιήσετε. Αιγόκεροι και Καρκίνοι, αν θέλετε να ξεκινήσετε κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια, μαθήματα, να πάτε ένα ταξίδι ή να κινήσετε γραφειοκρατικά σας ζητήματα, τώρα είναι η ώρα, ενώ εσείς οι Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, καιρός είναι να κάνετε τα κονέ σας και να προνοήσετε είτε για ερωτικούς είτε για οικονομικούς λόγους.

Στις 30/8, 8:10 πμ θα περάσει στον Ζυγό, επαναφέροντας την ισορροπία στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα εσείς οι Ζυγοί. Από την άλλη όμως οι, Καρκίνοι, Κριοί κι Αιγόκεροι μάλλον θα απηυδήσετε από την αναποφασιστικότητα που θα σας πιάσει, τις αμφιβολίες, την έλλειψη αυθορμητισμού, τα «ίσως», «μήπως» και «αλλά» που θα τριγυρνούν στο κεφάλι σας ή θα ακούτε από άλλους. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες όμως θα έχετε αέρα στα πανιά σας και θα βάλετε πλώρη για όμορφες και ενδιαφέρουσες ερωτικές πολιτείες, αλλά και νέες οικονομικές συμφωνίες και συμμαχίες.

- H Αφροδίτη στις 16/8, 7:26 πμ μπαίνει στον Ζυγό και θέλει πολύ να ζευγαρώσει εσάς τους Ζυγούς, αλλά και να ανοίξει τις πόρτες για άλλες... προοπτικές ή επιλογές σε σας τους Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Κοινωνικοί, γοητευτικοί, εξωστρεφείς, καλόγουστοι και με περίσσεια αβρότητα, θα συγκεντρώσετε τα φώτα πάνω σας και θα φτάσετε στο... ευχάριστο σημείο να μην μπορείτε να διαλέξετε, από τις τόσες προσφορές και προτάσεις που θα σας γίνουν, αλλά στο τέλος, θα κάνετε αυτό που σας φαίνεται το πλέον κατάλληλο. Εσείς, δε, οι Τοξότες, αλλά κυρίως οι Δίδυμοι στο φλερτ δε θα έχετε αντίπαλο, οπότε πώς να μην έχετε επιτυχία στο αντίθετο φύλο; Παρθένοι και Ιχθύες θα διανύσετε μια από τις πιο ερωτικές και σεξουαλικές φάσεις σας, ενώ η άνθηση στα οικονομικά σας είναι προ των πυλών και εσείς οι Υδροχόοι ετοιμαστείτε να φτιάξετε σύλλογο θαυμαστών.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr