ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια καταλαβαίνουν αμέσως τον καημό σου

Αυτά τα ζώδια καταλαβαίνουν αμέσως τον καημό σου

Το ένα από αυτά θα σε εκπλήξει

Ζώντας σε αυτόν τον «αναίσθητο» κόσμο, η ευαισθησία μπορεί να είναι… κατάρα, αφού πληγώνεσαι εύκολα και γίνεσαι συναισθηματικός/η, με ένα δυσάρεστο γεγονός ή ένα απλό πρόβλημα.

Αντίθετα, όμως, με την άποψη που επικρατεί, η ευαισθησία δεν σημαίνει αυτομάτως και αδυναμία. Απλώς δηλώνει ότι το άτομο έχει καλή επαφή με τα συναισθήματά του και δεν φοβάται να τα εκδηλώσει. Αυτό που πρέπει, επίσης, να ξέρεις είναι ότι ένα ευαίσθητο άτομο ανησυχεί διαρκώς για το κάθε τι που συμβαίνει γύρω του, ενώ παράλληλα διαθέτει ευσυνειδησία και ενσυναίσθηση. Αντιλαμβάνεται τον καημό ή το τι περνάει κάποιος άλλος κι έχει την τάση να βοηθήσει και να προσφέρει διαρκώς χαρά και ευχαρίστηση.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα 4 υπερευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και με ποιον τρόπο εκδηλώνονται, όταν κάτι ή κάποιος αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές τους:

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι το πιο δοτικό ζώδιο, αλλά, από το πολύ συναίσθημα, χάνεται στο δρόμο!

Οι Ιχθύες είναι το πιο ευαίσθητο ζώδιο, καθώς νοιάζεται πολύ για τους άλλους ανθρώπους, αλλά και για κάθε πλάσμα πάνω στη Γη. Διαθέτει περίσσια διαίσθηση και συμπόνια, αλάνθαστη διαίσθηση, ενσυναίσθηση, συναισθηματική νοημοσύνη και ευγενική στάση ζωής. Είναι το ζώδιο που θα αφήσει τον εαυτό του και τις υποχρεώσεις του, προκειμένου να κάνει ό,τι μπορεί για να νιώσουν καλά οι συνάνθρωποί του.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr