ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που πυροδοτούν καβγάδες και τα ζώδια που ηρεμούν τα πνεύματα

Τα ζώδια που πυροδοτούν καβγάδες και τα ζώδια που ηρεμούν τα πνεύματα

Άλλοι ανάβουν τις «φωτιές» κι άλλοι τρέχουν να τις σβήσουν

Όλοι έτυχε έστω και μια φορά στη ζωή μας να είμαστε παρόντες σε ένα σκηνικό, μια έντονη διαμάχη ακόμα και καβγά, όπου κάποια στιγμή ίσως και να ξέφυγε η κατάσταση, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν για να πέσουν οι τόνοι και να επανέλθει η ηρεμία. Συνήθως 3 είναι τα ζώδια που πυροδοτούν εντάσεις κι άλλα 3 που θα μπουν στη μέση για να επαναφέρουν την τάξη.

Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Από την φύση του ο Κριός είναι ένα άτομο παρορμητικό. Και όχι μόνο… Έχει αρκετά νεύρα, είναι οξύθυμος και φυσικά έχει διάφορα ξεσπάσματα. Όταν εκείνος δεν νιώθει καλά ή έχει τις μαύρες του (πράγμα αρκετά σύνηθες), τότε σχεδόν αμέσως προκαλεί εντάσεις και καβγάδες στο περιβάλλον του και στους ανθρώπους γύρω του. Δεν χρειάζεται να έχει συμβεί κάτι για να.. «εκραγεί». Το κάνει από μόνος του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα άτομο που δύσκολα συμβιβάζεται. Θέλει να περνάει το δικό του και να γίνονται τα πράγματα όπως ακριβώς τα έχει στο μυαλό του. Είναι εύκολο με έναν Ταύρο στην παρέα ή στην οικογένεια τα πράγματα αρκετά συχνά να ξεφεύγουν με καβγάδες και εντάσεις. Κι αυτό γιατί είναι εγωιστής, πιστεύει ότι έχει συνέχεια δίκιο και θα κάνει τα πάντα για να δείξει το πόσο… λάθος κάνουν οι άλλοι. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να επιβάλλει την άποψή του με φωνές και φασαρίες.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ρoή Ειδήσεων