ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα δουν την ζωή τους να αλλάζει όσο ο Ήλιος θα είναι στον Ζυγό

Τα ζώδια που θα δουν την ζωή τους να αλλάζει όσο ο Ήλιος θα είναι στον Ζυγό

Όταν ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού, μια… αλλαγή στην ατμόσφαιρα την νιώθουν όλοι

Η ενέργεια του ζωδίου αυτού είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια. Του Σκορπιού για παράδειγμα είναι πιο dark, του Υδροχόου είναι πιο… επαναστατική και πάει λέγοντας. Το σίγουρο είναι ότι δεν επηρεάζονται όλοι την κάθε εποχή. Υπάρχουν λοιπόν 5 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Ζυγού. Πάμε να τα δούμε;

ΚΡΙΟΣ

Το μυαλό σου, για όσο καιρό ο Ήλιος θα είναι στον Ζυγό και θα «φωτίζει» τον έβδομο οίκο σου, θα είναι στις σχέσεις, στον έρωτα και στο φλερτ. Έχουν να πέσουν μηνύματα, follows, likes κτλ στα social media και όχι μόνο… Ετοιμάσου! Όρεξη να έχεις να βγαίνεις, να διασκεδάζεις και να γνωρίζεις κόσμο. Και μην κλείνεις πόρτες, αν κάποιος/α κάνει κίνηση και σου την πέσει, μπορεί να προκύψει και σχέση σε λίγο καιρό, μετά από μια νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα και οι καταστάσεις που θα σε απασχολήσουν περισσότερο το διάστημα που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Ζυγό, θα είναι όσα έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Ο Ζυγός για σένα άλλωστε αποτελεί τον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει ακριβώς με αυτά τα θέματα. Ίσως καταφέρεις να λύσεις κάποιες διαφορές που είχες με την οικογένειά σου, ίσως και να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση ή και μετακόμιση, αν το θέλεις. Όπως και να έχει, η ενέργειά σου τον μήνα αυτό θα κατευθυνθεί προς τα της οικίας σου.

Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο και μάθε τι θα σου συμβεί!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr