ΖΩΔΙΑ

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σου δώσουν τα παπούτσια στο χέρι

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σου δώσουν τα παπούτσια στο χέρι

Κάποιες φορές, όσο και να προσπαθείς να σώσεις μια σχέση, στο τέλος αποτυγχάνεις…

Ειδικά, αν έχεις «μπλέξει» με ένα από τα παρακάτω ζώδια που θα σου αναφέρουμε. Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με τα ζώδια του αέρα, δηλαδή τον Δίδυμο, τον Ζυγό και τον Υδροχόο και θα αναλύσουμε ποια είναι τα 3 άτομα με τα οποία, αν κάνουν σχέση, είναι πολύ πιθανό να χωρίσουν και να πονέσουν αρκετά. Σε κανέναν δεν αρέσει να του δίνουν τα παπούτσια στο χέρι άλλωστε… Πάμε να τα δούμε όμως όλα αυτά αναλυτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

-Αν ένας Δίδυμος μπλέξει με Παρθένο, πραγματικά είναι… άξιος της μοίρας του. Μα τι σκεφτόταν; Μιλάμε για έναν από τους πλέον τοξικούς και αποτυχημένους ζωδιακούς συνδυασμούς που θα φέρει μεγάλο πόνο, γκρίνια και χωρισμό.

-Και αν η Παρθένος θα κάνει έναν Δίδυμο να υποφέρει, πού να δείτε τι μπορεί να του κάνει ο Αιγόκερως, ο οποίος και πιο ψυχρός είναι και πιο σκληρός γενικότερα. Ο Δίδυμος δεν έχει καμία τύχη απέναντί του και κατά 99.9% θα «φάει τα μούτρα του» σε μια τέτοια σχέση.

-Ο Δίδυμος αρχικά συναντά τον Ιχθύ και τον αντιμετωπίζει ως ένα γλυκό και αθώο πλάσμα που μπήκε στην ζωή του. Όλα αυτά μέχρι να καταλάβει πόσο… λάθος έκανε, διότι ο Ιχθύς μόνο «αθώος» δεν είναι. Είναι από τα ζώδια που μπορούν να τη «φέρουν» πολύ άσχημα σε έναν Δίδυμο και στο τέλος να τον παρατήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr