ΖΩΔΙΑ

4 ζώδια που βρίσκουν συναρπαστικά τα αληθινά εγκλήματα!

4 ζώδια που βρίσκουν συναρπαστικά τα αληθινά εγκλήματα!

Ψάχνουν να βρουν το δολοφόνο ως γνήσιοι ντεντέκτιβ!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι το γερό στομάχι που χρειάζεται προκειμένου να εμβαθύνουν στην σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης. Για κάποιους όμως μπορεί να αποτελεί και τρόπο ζωής. Το αληθινό έγκλημα είναι για ανθρώπους που μπορούν να κοιτάξουν πέρα μια τρομακτική, αφόρητη πραγματικότητα. Όλοι γνωρίζουμε ότι φρικτά εγκλήματα συμβαίνουν όλη την ώρα, αλλά το να αντιμετωπίζεις αυτά τα εγκλήματα ευθέως, αγγίζει τους βαθύτερους φόβους σου με έναν ικανοποιητικό τρόπο. Είναι μια έξαρση αδρεναλίνης, μια βουτιά στον τρόμο όπως με το τραινάκι του λούνα παρκ. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα βρεθείς σε μια ανείπωτη κατάσταση, στην οποία δεν θα ήθελες ποτέ να βρεθείς στην πραγματικότητα.

Αν αναρωτιέσαι ποιος κατανοεί και αντιμετωπίζει σε βάθος τα εγκληματικά φαινόμενα καλύτερα από τον καθένα, διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που αγαπούν να ασχολούνται με το αληθινό έγκλημα:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γοητεύεται από την ισορροπία μεταξύ του «καλού» και του «κακού»

Παρόλο που πολλοί προτιμούν να χαρακτηρίζουν κάθε κατάσταση ως «μαύρο» ή «άσπρο», ένας Δίδυμος καταλαβαίνει ότι το να βλέπεις ένα έγκλημα με τόσο απλό τρόπο, θα ήταν μάλλον ανόητο.

Γνωστό για τη διπλή όψη της φύσης του, την ατελείωτη περιέργειά του και της χαμαιλεοντικές του ικανότητες, δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που καταλαβαίνει τους ανθρώπους καλύτερα από τον Δίδυμο. Και πράγματι ο Δίδυμος ξέρει πώς η ανθρωπότητα είναι φτιαγμένη από γκρι αποχρώσεις. Επειδή μπορεί να μπει στο μυαλό όλων όσων εμπλέκονται σε ένα έγκλημα, είναι σε θέση να υποψιαστεί την όλη κατάσταση από μια πολύ ευαίσθητη και διαισθητική σκοπιά. Και τελικά, βρίσκεται στην προνομιακή θέση να αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr