ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σε ρίξουν ψυχολογικά

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σε ρίξουν ψυχολογικά

Έχουν μεγάλη και άσχημη επίδραση στους άλλους.

Όταν τα τρία αυτά ζώδια βρίσκονται στον ίδιο χώρο με σένα, είναι πολύ πιθανό να νιώθεις περίεργα και να σκέφτεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Ίσως να έχεις την αίσθηση ότι υπάρχει μια αρνητική ενέργεια στον χώρο που σε «ρίχνει» και σε επηρεάζει τόσο άσχημα που δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Ακόμα και αν εσύ ήσουν… υπερδραστήριος/α πιο πριν, ξαφνικά να μην μπορείς να κουνηθείς από την ατονία.

Να ξεκαθαρίσουμε εδώ ότι δε σημαίνει ότι είναι κακά και δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση ότι κάνουν κάτι εσκεμμένα για να σε βλάψουν. Όλο αυτό συμβαίνει εντελώς ασυναίσθητα και μπορεί να μην καταλαβαίνουν καν την αρνητική επίδραση που έχουν στους γύρω τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για την Παρθένο όλα ξεκινούν και τελειώνουν στην ασταμάτητη γκρίνια της. Το ζώδιο αυτό παραπονιέται για όλα χωρίς λόγο. Είναι υπερβολικό στις αντιδράσεις του και πολλές φορές μίζερο. Επικρίνει τους πάντες και τα πάντα και αυτή η συμπεριφορά το μόνο που κάνει είναι να φέρνει τους άλλους σε δύσκολη θέση, να χαλιούνται και να εκνευρίζονται. Με το να συμπεριφέρεται έτσι η Παρθένος σε οποιοδήποτε περιβάλλον και αν βρεθεί, εκπέμπει τόση αρνητική ενέργεια που σε ορισμένους είναι δυσβάσταχτη και μη αποδεκτή.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr