ΖΩΔΙΑ

Μαθε αν σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 13/10 έως και 19/10

Μαθε αν σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 13/10 έως και 19/10

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 13/10 έως και 19/10!

- Ο αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και... υπογραφέςθα κινηθεί ανάδρομα από την 19η μέχρι την 17η μοίρα της Παρθένου και θα σε επηρεάσει, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 10/9 έως τις 12/9. Αν πάλι είσαι Ιχθύς γεννημένος/η από τις 8/3 έως τις 10/3, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 9/12 έως τις 11/12 ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί από τις 7/6 έως τις 9/6, θα προκύψουν θέματα στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά-περιουσιακά σου αντίστοιχα

Σου θυμίζω ότι ο ανάδρομος Ερμής προσφέρεται για την συμπλήρωση κενών ή/και την διόρθωση ατελειών, ενώ κάθε διαθέσιμη εναλλακτική σου γίνεται πρώτης γραμμής, από την στιγμή που κλείνει ο δρόμος στις συνήθεις επιλογές.
Αντίθετα, κάθε νέα πρωτοβουλία που σχετίζεται με τα θέματα του πλανήτη (κυρίως μετακινήσεις, σπουδές, συμβόλαια, μικρές συσκευές) και δεν είναι διορθωτική, κινδυνεύει να απαξιωθεί στην πράξη.

- Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 13η, μέχρι την 19η μοίρα του Σκορπιού και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 2/11 μέχρι τις 8/11 ή αν είσαι Ταύρος γεννημένος/η από τις 3/5, μέχρι τις 9/5.

Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 4/8 μέχρι τις 10/8 ή αν είσαι Υδροχόος γεννημένος/η από τις 2/2, μέχρι τις 8/2, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί η αντίθεση της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Ουρανό στον Ταύρο, στις 14/10, μια όψη που σηματοδοτεί ξαφνικές όσο και απρόσμενες εξελίξεις στα θέματα της.

- Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 25η μέχρι την 29η μοίρα της Παρθένου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 17/9 μέχρι τις 21/9.

Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Ιχθύων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 15/3 μέχρι τις 19/3, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Τοξότης γεννημένος/η από τις 17/12 μέχρι τις 21/12 ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 14/6 μέχρι τις 19/6, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ρoή Ειδήσεων