ΖΩΔΙΑ

Μάθε αν σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 08/12 έως και 14/12

Μάθε αν σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 08/12 έως και 14/12

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 08/12 έως και 14/12!

αστρικός Ερμής, που έχει μεταξύ άλλων την αρμοδιότητα για επαφές, μετακινήσεις και... υπογραφές θα κινηθεί από την 28η μοίρα του Σκορπιού, μέχρι την 8η του Τοξότη και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 19/11 έως τις 29/11. Αν πάλι είσαι γεννημένος/η από τις 17/4 έως τις 27/4, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 16/2 έως τις 26/2 ή έχεις γεννηθεί από τις 20/8 έως τις 30/8, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά-περιουσιακά σου αντίστοιχα

-Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 1η μέχρι την 3η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 23/12 μέχρι τις 25/12 ή αν είσαι Καρκίνος κι έχεις γεννηθεί από τις 21/6, μέχρι τις 23/6.

Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν είσαι Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 23/9 μέχρι τις 25/9 ή αν είσαι Κριός γεννημένος/η από τις 20/3, μέχρι τις 22/3, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, παραπέμπει σε πράγματα που όταν γίνουν, δεν… ξεγίνονται εύκολα και πέρα από συμβάντα αισθηματικής φύσεως, αναφέρεται σε κάθε είδους βρωμιά που καλό είναι να απαλλαγείς από αυτήν πριν υπάρξει σοβαρό πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ρoή Ειδήσεων