ΖΩΔΙΑ

Τα 12 ζώδια καλωσορίζουν το 2022

Τα 12 ζώδια καλωσορίζουν το 2022

Ποιο είναι το πρώτο feeling, η πρώτη αντίδρασή τους;

Ο καινούργιος χρόνος κατέφτασε και το κάθε ζώδιο τον υποδέχεται με τον δικό του τρόπο, κάνοντας διάφορες σκέψεις, που είτε τις κρατά για τον εαυτό του είτε τις μοιράζεται με τους γύρω του. Ποιο είναι το πρώτο feeling, η πρώτη αντίδρασή του; Διάβασε πιο κάτω:

ΚΡΙΟΣ

Άντε! Σε 365 μέρες θα έρθει το 2023! Μα δεν με σκέφτεται κανένας πια; Το 2022 μπήκε, το καλοδέχτηκα, το ταχτάρισα, φτάνει. Πάμε για το επόμενο... Έτσι κι αλλιώς, κάπου γύρω στον Μάρτιο, αν δε συμβεί κάτι φοβερό, θα το έχω ήδη βαρεθεί... Αλλάζει ο άνθρωπος;

ΤΑΥΡΟΣ

Νέος χρόνος, καινούργια έξοδα... Κάθε φορά τα ίδια... Είναι κι αυτός ο Ιανουάριος που λες και έχει 50 μέρες και μας αφήνει ρέστους και ταπί για να μας πάει σερί τη χρονιά! Α, ποιος μου έκανε ποδαρικό πέρσι και πήγαν όλα... μην πω; Να του απαγορεύσω την είσοδο φέτος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανυπομονώ! Έχω τόσα πολλά να πω, τόσα να ζήσω! Μισό να πάρω τηλέφωνο τους φίλους να τους ευχηθώ. Καλέ τι λέω; Αφού μαζί ήμασταν και υποδεχτήκαμε το 2022. Ε, καλά, δεν πειράζει θα στείλω μήνυμα να δω αν συνήρθαν από το ξενύχτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάει ο παλιός ο χρόνος... Έτσι, όλα περνούν, φεύγουν, γίνονται ανάμνηση. Θυμάμαι πέρσι... Αχχχ, ωραία που ήταν πέρσι... Καλέ τι λέω; Είχαμε lockdown... Δεν πάω καλά!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr