ΖΩΔΙΑ

Μάθε αν σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 19/01 έως και 25/01

Μάθε αν σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 19/01 έως και 25/01

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 19/01 έως και 25/01!

αστρικός Ερμής, που έχει μεταξύ άλλων την αρμοδιότητα για επαφές, μετακινήσεις και... υπογραφές θα κινηθεί ανάδρομα από την 15η μέχρι την 7η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 29/12 έως τις 6/1. Αν πάλι είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 27/6 έως τις 5/7, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 26/3 έως τις 3/4 ή Ζυγός κι έχεις γεννηθεί από τις 30/9 έως τις 7/10, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά-περιουσιακά σου αντίστοιχα

Σου θυμίζω ότι ο ανάδρομος Ερμής ανοίγει την δική του παρένθεση στις μετακινήσεις σου και στον τεχνικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, καθιστώντας αναγκαία την εύρεση εναλλακτικών λύσεων, αφού οι τρέχουσες δεν «τραβάνε». Επιπλέον, φέρνει τρεχάματα για έγγραφα που λείπουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων