ΖΩΔΙΑ

Κριός ημερήσια πρόβλεψη 12/05: Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, ετοιμάσου για νέες περιπέτειες

Κριός ημερήσια πρόβλεψη 12/05: Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, ετοιμάσου για νέες περιπέτειες
Ζώδια - Κριός:
astrology.gr

Ζώδια - Κριός: Ίσως μάλιστα να προκύψει κάτι στα… κρυφά με ένα πρόσωπο που ξέρεις από παλιά κι είναι το «απωθημένο» σου.

Ο Άρης στους Ιχθύς σηματοδοτεί μια εσωτερική αναστάτωση, ίσως μάλιστα να «σε πάρουν από κάτω» τα πως και τα γιατί μιας κατάστασης που δεν εξελίχθηκε καλά για σένα. Ίσως πάλι να σε εκδικηθεί κάποιος/α που έχει προηγούμενα μαζί σου, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σου αποκαλυφθεί ένα μυστικό ή/και μια «βρώμικη» συναλλαγή του παρελθόντος, ως ανταπόδοση μιας δικής σου υποστηρικτικής στάσης σε ανύποπτο χρόνο. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, δείχνει σκόπιμο να αναζητήσεις τις «άκρες» σου για να αποκτήσεις ευκολότερα τα χαρτιά που χρειάζεσαι για να γίνουν οι δουλειές σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/05

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αν είσαι μόνος/η έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς, έστω και για μια εφήμερη περιπέτεια, ίσως μάλιστα να προκύψει κάτι στα… κρυφά με ένα πρόσωπο που ξέρεις από παλιά κι είναι το «απωθημένο» σου. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε μια ανάλογη ερωτική αναζήτηση θα δημιουργήσει «θέμα» και πέρα από τις… σκηνές, το πιο σημαντικό ίσως για σένα είναι το ότι κινδυνεύεις να «χάσεις» τον εαυτό σου.