ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος ημερήσιες προβλέψεις 17/6: Τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα… παιχνιδάκι

Υδροχόος ημερήσιες προβλέψεις 17/6: Τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα… παιχνιδάκι
Ίσως βέβαια να ζήσεις διαδοχικές και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους καταστάσεις

Ζώδια - Υδροχόος:  Η επαφή σου με ένα πρόσωπο μιας… κάποιας ηλικίας, που έχει νου και γνώση θα σε βάλει στο σωστό το δρόμο κι ας είναι κάπως… μακρύς!

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει μεν να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, κάτω όμως από ιδιόμορφες συνθήκες, αφού τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα… παιχνιδάκι, μη διστάσεις λοιπόν να ποντάρεις στο «αδιανόητο»! Ίσως βέβαια να ζήσεις διαδοχικές και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους καταστάσεις, με την απόρριψη και την αποδοχή να εναλλάσσονται και με… κίνδυνο να βγουν στη φόρα εκείνες οι ιδιοτροπίες σου, που κάνουν κάθε «νορμάλ» άτομο να φεύγει μακριά! Παράλληλα βέβαια, η επαφή σου με ένα πρόσωπο μιας… κάποιας ηλικίας, που έχει νου και γνώση θα σε βάλει στο σωστό το δρόμο κι ας είναι κάπως… μακρύς!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 17/06

Οι αντιφάσεις και τα διλήμματα καλά κρατούν κι αν μεν είσαι εγκεφαλικός τύπος, θα αρχίσεις να «παίξεις» με τα συναισθήματα των άλλων, «ξορκίζοντας» το ενδεχόμενο μιας δέσμευσης. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το πιθανότερο είναι να διχαστείς ανάμεσα στις συμβατικές υποχρεώσεις της και την ανεξαρτησία σου αλλά επειδή η περίοδος δεν είναι και τόσο «τυχερή» για σένα, είναι σκόπιμο να μην μπλέξεις σε μια «παράνομη» ιστορία.