ΖΩΔΙΑ

Τι φέρνει η Δήμητρα στον Καρκίνο στο κάθε ζώδιο;

Τι φέρνει η Δήμητρα στον Καρκίνο στο κάθε ζώδιο;

Η Δήμητρα έχει περάσει στον Καρκίνο από τις 15/5 και θα παραμείνει έως τις 23/7

Η Δήμητρα βρίσκεται ήδη στον Καρκίνο από τις 15 Μαΐου και μέχρι να ολοκληρώσει τη διέλευσή της, στις 23 Ιουλίου, θα δώσει τις δικές της κατευθύνσεις στη ζωή σου, ανάλογα που το ζώδιο που ανήκεις ή τον Ωροσκόπο σου.

Όσο για τις όψεις που σχηματίζει με άλλους πλανήτες και σίγουρα θα «χρωματίσουν» την επιρροή της, αξίζει κατ’ αρχάς να σημειωθεί το τετράγωνο της με το Δία στον Κριό στις 19 Μαΐου, που ανεξάρτητα από το ότι σε κάποιες περιπτώσεις θα προκαλέσει «ντόρο» για όχι και τόσο ουσιαστικά ζητήματα, δεν θα πάψει να λειτουργεί ευεργετικά, ιδιαίτερα σε σχέση με την αποδοχή του κοινού σε ό,τι κάνεις.

Αντίθετα όμως το τετράγωνο της με τον τον Άρη στον Κριό στις 6 Ιουνίου προδιαθέτει σε έντονες αντιπαραθέσεις και τη δημιουργία ενός μάλλον «πολεμικού» κλίματος, ενώ η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 17 Ιουλίου μπορεί να ενεργοποιήσει «σκοτεινά» δίκτυα, με κάποιους να είναι «ταγμένοι» σε ένα σκοπό, για το καλύτερο όπως λένε που όμως για σένα μπορεί να είναι και το… χειρότερο! Σε κάθε περίπτωση μάλιστα τα «καθέκαστα» μπορεί να εμφανιστούν και μερικές ημέρες πριν «κλείσουν» με ακρίβεια οι εν λόγω όψεις.

Μετά από αυτήν την αναγκαία εισαγωγή, μπορείς πλέον να διαβάσεις και για το ζώδιό σου:

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων