ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 20/05: Απόλαυσε την καθημερινότητά σου!

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 20/05: Απόλαυσε τη καθημερινότητά σου!
Η Αφροδίτη στον Κριό αναζωογονεί τις επαγγελματικές και κοινωνικές προοπτικές σου.
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς είναι βέβαιο ότι θα πέσεις πάνω σε σημαίνοντα πρόσωπα.

Το εξάγωνο Ερμή-Δία σε καλεί να αφήσεις τα… δύσκολα στον «φύλακα-άγγελό» σου και να απολαύσεις τις ευκολίες που σου προσφέρονται στην δουλειά αλλά και την καθημερινότητά σου. Ίσως πάλι να ανακουφιστείς από μια είδηση ή/και μια άρση περιορισμών, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα σου δοθούν τα μέσα και οι πόροι για να το αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό αναζωογονεί τις επαγγελματικές και κοινωνικές προοπτικές σου, όχι όμως με τον τρόπο που περιμένεις, οπότε «ξεκόλλα» από τις πεποιθήσεις σου και μην πετάς τις ευκαιρίες σου στα σκουπίδια!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 20/05

Με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς είναι βέβαιο ότι θα πέσεις πάνω σε σημαίνοντα πρόσωπα, ένα εκ των οποίων θα σου δείξει απροκάλυπτα το πόσο του/της αρέσεις. Επειδή ωστόσο τα εύκολα έρχονται και παρέρχονται το ίδιο… γρήγορα, μην αρχίσεις να επενδύεις συναισθηματικά. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μείνε στην ανύψωση του ηθικού σου, χωρίς να σου μπουν… άλλες ιδέες!

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Ελασσόνα: Νεκρό βρέφος 10 μηνών σε τροχαίο