ΖΩΔΙΑ

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 23/05: Οι ασάφειες και οι αβεβαιότητες θα πολλαπλασιαστούν σήμερα

Παρθένος | Ημερήσιες Προβλέψεις 23/05
Με τη Σελήνη απέναντί σου, όσο δεν διακυβεύονται συμφέροντα, σίγουρα μπορείς να αποκομίσεις ένα αίσθημα ευτυχίας.
astrology.gr

Ζώδια - Παρθένος: Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το έλλειμμα εμπιστοσύνης μπορεί να «χτυπήσει κόκκινο» κι ας φαίνονται όλα ωραία και καλά!

Με τη Σελήνη απέναντί σου, όσο δεν διακυβεύονται συμφέροντα, σίγουρα μπορείς να αποκομίσεις ένα αίσθημα ευτυχίας, έστω κι αν τα όποια σχέδια για μέλλον δεν θα πραγματοποιηθούν… ποτέ των ποτών! Επιπλέον, μπορείς να εντρυφήσεις στα καλλιτεχνικά, ωστόσο σε καμία περίπτωση η ημέρα δεν προσφέρεται για συμφωνίες ή συνεργασίες. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται πλέον στον Ταύρο και τον 9ο ηλιακό οίκο σου, σε βοηθά να αξιοποιήσεις λύσεις και υλικό που είναι στο «συρτάρι», όσον αφορά όμως τις τρέχουσες δράσεις σου (επαφές μετακινήσεις κλπ), όλο και κάτι «στραβό» θα προκύψει.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 23/05

Με τη Σελήνη απέναντί σου, οι ασάφειες και οι αβεβαιότητες θα πολλαπλασιαστούν αλλά αν προσπαθήσεις να βγάλεις μια άκρη είναι απίθανο να τα καταφέρεις στην παρούσα φάση. Ίσως βέβαια αν είσαι μόνος/η να προκύψει κάτι το εξιδανικευμένο ή/και από απόσταση, με την συνέχεια να μην είναι διόλου δεσμευτική. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το έλλειμμα εμπιστοσύνης μπορεί να «χτυπήσει κόκκινο» κι ας φαίνονται όλα ωραία και καλά!

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 23/05/2022;