ΖΩΔΙΑ

Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 23/05: Μπορεί να σου επιστραφούν δανεικά σήμερα

Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 23/05: Μπορεί να σου επιστραφούν δανεικά σήμερα
Μπορεί να σου επιστραφούν δανεικά ή να λάβεις κάποια αναδρομικά.
astrology.gr

Ζώδια - Zυγός: Με την Αφροδίτη απέναντί σου να σε «πάει», μην διστάσεις να κάνεις μια «επανεκκίνηση», κι όσο για τη συνέχεια… βλέπεις!

Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται πλέον στον Ταύρο και τον 8ο ηλιακό οίκο σου, κλείνοντας μια «στρόφιγγα» εσόδων, με συνέπεια να πρέπει να ψάξεις αλλού για λεφτά ή να διαθέσεις κάτι από το αποθεματικό σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να σου επιστραφούν δανεικά ή να λάβεις κάποια αναδρομικά… ακριβώς την πιο κατάλληλη στιγμή! Παράλληλα, με τη Σελήνη στους Ιχθύς να δημιουργεί ασάφειες και αβεβαιότητες στα εργασιακά σου, μάλλον σε συμφέρει να… μην κάνεις τίποτα και να ρίξεις το βάρος σε οτιδήποτε βελτιώνει τη σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 23/05

Αν είσαι μόνος/η, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο… δουλεύει για τους/τις πρώην σου, ίσως μάλιστα να προκύψει μια επανασύνδεση επί κλίνης και σε μια τέτοια περίπτωση, με την Αφροδίτη απέναντί σου να σε «πάει», μην διστάσεις να κάνεις μια «επανεκκίνηση», κι όσο για τη συνέχεια… βλέπεις! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η ολική επαναφορά ενός προσώπου από το παρελθόν οδηγεί με… μαθηματική ακρίβεια σε μια παράλληλη κατάσταση!

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 23/05/2022;