ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 24/05: Άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει!

Καρκίνος | Ημερήσιες Προβλέψεις 24/05
Η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να διακριθείς στον κοινωνικό στίβο ή σε ένα επαγγελματικό εγχείρημά σου.
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Ο ανάδρομος Ερμής σε παραπέμπει στην αναβίωση μιας παλιάς σχέσης η οποία μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα δείξει για το που μπορεί να φτάσει.

Η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να διακριθείς στον κοινωνικό στίβο ή σε ένα επαγγελματικό εγχείρημά σου, ίσως μάλιστα ένας ευσυνείδητος εργαζόμενος να συνδράμει στην ανάδειξή σου. Από την άλλη πλευρά και στον «έξω κόσμο», με τη Σελήνη στους Ιχθύς, όλο και κάτι θα πάει λάθος ή θα γίνει αιτία κι αφορμή για να ειπωθούν ψέματα επί ψεμάτων, ωστόσο μην το «ζορίζεις» κι άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν, αφού τελικά δύο λάθη μπορεί να δώσουν ένα… σωστό κι εσύ να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση. Επιπλέον σε κάθε δύσκολο θέμα που θα σου τεθεί άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει. Αυτή ξέρει...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 24/05

Ο ανάδρομος Ερμής σε παραπέμπει στην αναβίωση μιας παλιάς σχέσης η οποία μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα δείξει για το που μπορεί να φτάσει. Αντίθετα περιπλέκεται ή καθυστερεί κάθε τι το νέο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να περάσεις καλά, έστω και αν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό η... φαντασία σου! Σε κάθε περίπτωση πάντως, δώσε χρόνο στον εαυτό σου και περίμενε να δεις προς τα πού πάει το πράγμα.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 24/05/2022;