ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 24/05: Ένα «απωθημένο» ίσως σου προσφέρει όμορφες στιγμές

Σκορπιός | Ημερήσιες Προβλέψεις 24/05
Η Σελήνη στους Ιχθύς ανακινεί θέματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.
astrology.gr

Ζώδια - Σκορπιός: Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να μην ξεχάσεις και κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν είτε με την δουλειά σου, είτε με ένα θέμα υγείας-διατροφής.

Η Σελήνη στους Ιχθύς ανακινεί θέματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά ούτε να πιστέψεις όλα αυτά που σου παρουσιάζονται, ούτε βέβαια να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Αν πάλι θελήσεις να βοηθήσεις κόσμο που υποφέρει, μην προσφέρεις χρήματα, αφού το πιθανότερο είναι να πέσουν σε λάθος χέρια κι αρκεί μια απλή εμψύχωση. Δημιουργικά πάντως έχεις… οίστρο και έμπνευση! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να μην ξεχάσεις και κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν είτε με την δουλειά σου, είτε με ένα θέμα υγείας-διατροφής, με τους κάθε λογής ειδικούς να βρίσκονται στην διάθεσή σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 24/05

Ένα πρόσωπο που είναι το… απωθημένο σου μπορεί να σου προσφέρει όμορφες στιγμές και παρότι πρόκειται απλά για μια «παρένθεση» στην ζωή σου, αν είσαι μόνος/η, δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για να μην ζήσεις αυτήν την περιπέτεια. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια… λάθος κίνηση μπορεί να προκαλέσει ζήλιες που θα χαλάσουν το καλό κλίμα, μέχρι τουλάχιστον να αποκατασταθούν τα πράγματα, έστω και με τα ψέματα!

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 24/05/2022;