ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 25/05: Ένα οικονομικό θέμα θα σου προκαλέσει αναστάτωση

Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 25/05: Ένα οικονομικό θέμα θα σου προκαλέσει αναστάτωση
Η Σελήνη και ο Άρης στον Κριό σηματοδοτούν εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου.
astrology.gr

Ζώδια - Αιγόκερως: Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα ορίζει ένα κομβικό σημείο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις αυτό που πάντα ζητούσες.

Η Σελήνη και ο Άρης στον Κριό σηματοδοτούν εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου και αν μεν πρόκειται για θέματα συμπεριφοράς να θυμάσαι ότι η κάθε είδους απαγόρευση θα επιφέρει τα ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα. Αν τώρα γίνουν ζημιές ή… αρπάξει καμιά φωτιά στο χώρο σου, τα καλά ή όχι αντανακλαστικά σου θα κρίνουν και τη συνέχεια. Ίσως πάλι να γίνει μέγας σαματάς με αφορμή κι αιτία ένα περιουσιακό θέμα ή μια μίσθωση. Παράλληλα το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα ορίζει ένα κομβικό σημείο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις αυτό που πάντα ζητούσες.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 25/05

Ο ανάδρομος Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου, «πασχίζει» να αναβιώσει τις προοπτικές μιας σχέσης που έχει να… δώσει κι άλλα, κάτι βέβαια που είναι απόλυτα θεμιτό στην περίπτωση που είσαι μόνος/η, ανεξάρτητα με το ότι αυτή η «παρένθεση» θα κλείσει σε λιγότερο από δέκα ημέρες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνει το «έλα να δεις», πολύ περισσότερο αν «συλληφθείς» να αμαρτάνεις μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.

Σχετικές ειδήσεις