ΖΩΔΙΑ

Ζυγός Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/05: Άσε στην άκρη τις ζήλιες και τους καβγάδες

Ζυγός Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/05: Άσε στην άκρη τις ζήλιες και τους καβγάδες
Αν είσαι σε μια σχέση, τότε μια ζήλια ή ένα καβγαδάκι θα «ανάψει τα αίματα»
astrology.gr

Ζώδια - Ζυγός: Ο Πλούτωνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

Η Σελήνη απέναντί σου τείνει να δημιουργήσει μια επιθετικότητα στην συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου, αυξάνοντας κατά τι την αβεβαιότητα σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το μέλλον που μπορεί να έχει μια συνεργασία σου, ιδίως επαγγελματική. Ίσως βέβαια να σημάνει συναγερμός στη ζωή ενός δικού σου ανθρώπου, με τους «άλλους» σε κάθε περίπτωση να μην σε αφήνουν σε ησυχία. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως όμως να έρθεις σε επαφή και με συμφέροντα που είναι τόσο ισχυρά, όσο και… αδίστακτα!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/05

Αν είσαι μόνος/η, η Σελήνη απέναντί σου σε εξωθεί να αναλάβεις ένα ρίσκο και να «εκτεθείς», υπερβαίνοντας την συνήθη πολιτική σου, να δρας δηλαδή εκ του ασφαλούς. Ενδέχεται βέβαια να υπάρξει και μια πρωτοβουλία της «άλλης πλευράς», η οποία θα σε βγάλει από τον… κόπο αλλά σε κάθε περίπτωση όλα θα κινηθούν στη σφαίρα του εφήμερου. Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια ζήλια ή ένα καβγαδάκι θα «ανάψει τα αίματα»

Σχετικές ειδήσεις