ΖΩΔΙΑ

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 26/05: Μπορεί να έρθεις πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός στόχου

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 26/05: Μπορεί να έρθεις πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός στόχου
Τα «πάνω- κάτω» συνεχίζονται κι από την μια πλευρά ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός στόχου.
astrology.gr

Ζώδια -Tοξότης: Ο Πλούτωνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια «καθοριστική» εξέλιξη στα οικονομικά σου 

Η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα «θερμό επεισόδιο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως όμως να αντιμετωπίσει κι ένα επείγον ζήτημα, είτε στη δουλειά, είτε στην υγεία του. Αν μάλιστα έχεις παιδιά, έχε τα από κοντά, αφού προμηνύονται μπελάδες και σε κάθε περίπτωση η πρόληψη είναι πολύ προτιμότερη από την… καταστολή! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια «καθοριστική» εξέλιξη στα οικονομικά σου κι ίσως το να εγκαταλείψεις οριστικά μια προοπτική, είναι προτιμότερο από το να μπλέξεις με κυκλώματα που θα «σου πιούν το αίμα»!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/05

Τα «πάνω- κάτω» συνεχίζονται κι από την μια πλευρά ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός στόχου και στο να «ξεδώσεις» ερωτικά, αλλά από την άλλη τίθεται κι ένα ουσιαστικό θέμα διάρκειας ή ισοτιμίας, αφού αν τα δώσεις όλα με τη μια, θα βάλεις αυτομάτως τον εαυτό σου σε θέση αδυναμίας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, οι κινήσεις «αυτονόμησής» σου δεν θα περάσουν απαρατήρητες!