ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 26/05: Ίσως μπλεχτείς σε καβγάδες!

Αιγόκερως | Ημερήσιες Προβλέψεις 26/05
Πρόσεξε μήπως το τίμημα της φιλοδοξίας σου, αποδειχθεί τελικά πολύ δυσβάσταχτο στην πορεία.
astrology.gr

Ζώδια - Αιγόκερως: Αν είσαι σε μια σχέση δεν έχεις παρά να ζήσεις το πάθος σου μέχρι τα άκρα, αφού αυτός είναι ο πιο ιδανικός τρόπος για... να πάνε κάτω τα φαρμάκια!

Η Σελήνη στον Κριό εντείνει την ανησυχία σου γύρω από ένα οικογενειακό ζήτημα ή θα προκαλέσει επεισόδια-καβγάδες που θα σε βγάλουν από την βολή σου. «Παίζει» επίσης και μια μετακόμιση άρον-άρον ή μια ρήξη σε μια μίσθωση, μπορεί ωστόσο να γίνουν και εργασίες αποκατάστασης στο χώρο σου. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου να σε φέρνει σε επαφή με την «σκοτεινή» πλευρά της ζωής και τους… εκπροσώπους της, πρόσεξε μήπως το τίμημα της φιλοδοξίας σου, αποδειχθεί τελικά πολύ δυσβάσταχτο στην πορεία. Αν πάλι τελειώσει μια συνεργασία σου, πάει να πει πως απλά… ήρθε η ώρα της!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/05

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να ζήσεις το πάθος σου μέχρι τα άκρα, αφού αυτός είναι ο πιο ιδανικός τρόπος για... να πάνε κάτω τα φαρμάκια! Αντίθετα η απουσία σεξ μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μια αναζήτηση στο άγνωστο θα μπορούσε να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, ειδικά αν γοητευθείς από ένα «μυστηριώδες» πρόσωπο, αφού κρύβει πολλά πίσω από τη «μάσκα» του.

Σχετικές ειδήσεις