ΖΩΔΙΑ

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 27/05: Θα χρειαστεί να πάρεις και κάποιες «σκληρές» αποφάσεις

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 27/05: Θα χρειαστεί να πάρεις και κάποιες «σκληρές» αποφάσεις
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια κρίσιμη κατάσταση είτε στα οικονομικά σου, είτε στα προσωπικά σου.
astrology.gr

Ζώδια - Παρθένος: Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία να αξιοποιήσεις παλιές πηγές και σημειώσεις.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια κρίσιμη κατάσταση είτε στα οικονομικά σου, είτε στα προσωπικά σου με το πρώτο ζητούμενο να είναι το να μην μπλέξεις με άτομα που έχουν «σκοτεινές» πλευρές. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία να αξιοποιήσεις παλιές πηγές και σημειώσεις. Επιπλέον, την ίδια στιγμή που ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου απομακρύνεται, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο. Όσον αφορά όμως στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αναμένονται αναποδιές ή καθυστερήσεις.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 27/05

Επειδή δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση με υποτιθέμενα… ανταλλάγματα, πρόσεξε μήπως τελικά πίσω της κρύβονται κάποια «σκοτεινά» κίνητρα. Εξ άλλου, η ημέρα δεν προσφέρεται τόσο για… αγάπες και λουλούδια, όσο για τη συνειδητοποίηση πραγμάτων που αφορούν στις παρέες σου κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να πάρεις και κάποιες «σκληρές» αποφάσεις. Όσον αφορά δε τις νέες γνωριμίες σου, απλά πρόσεξε που… πας και μπλέκεις!